Stancu daha ileri gidemez | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Stancu daha ileri gidemez


‘Stancu daha ileri gidemez’



Steaua Bükreş'in eski yardımcı hocası Yüksel Yeşilova, Rumen kulübünde birlikte çalıştığı Zapata ve Stancu'yu değerlendirdi.



Kolombiyalı kaleciye güvenoyu veren Yeşilova, "Karakteri sağlam, idmanlarda iyi çalışan bir kaleci. Yan toplarda ve uzaktan şutlarda biraz sorun yaşıyor ama çizgide başarılı. Yalnız son 1 yıldır fazla maç oynamadı. Bu yüzden ilk dönemlerde problem yaşayabilir. Zapata'yı, Romanya'ya Hagi getirmişti" dedi.



Stancu için çekinceleri olduğuna dikkat çeken Yeşilova, "Stancu asla bir Mutu değil. Galatasaray'a hazır olmadığını düşünüyorum. Son vuruşları iyidir. Kalecinin önünde birden biter ve fırsatçıdır. Şu an kapasitesinin en üst seviyesinde. Ama bu da yeterli değil. Daha fazlasını yapamaz" ifadelerini kullandı.



kaynak:medyaspor
 
Cevap: Stancu daha ileri gidemez



23 yaşında adam daha ileri gitmezmiş ve 31 yaşındaki mutuyla karşılaştırıyor,nasıl antrenör olmuş bu adam :eek:
 
Cevap: Stancu daha ileri gidemez



Beyler adam Steaua bükreş in eski yardımcı antrenörü o bilmeyecekte kim bilecek biz mi bilicez?
 
Cevap: Stancu daha ileri gidemez



Hagi mi bilecek bu adam mı? Ömrünü Romanya'da geçirmiş. En alt kademesinden en üstüne kadar bütün oyuncuları tanıyan adam. Romanya'da futbolun piri.
 
Cevap: Stancu daha ileri gidemez



Yani bir oyuncunun kendisini geliştiremeyeceğini kim bilebilir,isterse futbolun ilahı olsun.28-29 yaşlarında bile birisi sürekli çalışarak şutlarını ya da ortalarını geliştirebilir.Ardayla aynı yaşta adam,bundan öteye gidemez demek de ne oluyor yani.
 
Cevap: Stancu daha ileri gidemez



Zapata çok makul paraya geldiği için fazla tepki göstermeye gerek yok.Mutu olmak zaten kolay bir iş değil ,her Mutu olamayan da kötü oyuncu demek değildir.
 
Üst Alt