Stancu için bir arkadaşımızdan istek | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Stancu için bir arkadaşımızdan istek


Donanımhaber forumundan Mizuhara isimli arkadaşın fikridir.Ben ve bir kaç arkadaş da destekliyor bu fikri , buradan sesimizi duyurabileceğimizi düşündüm.





Fakir bir ailededen yetişen Stancu'nun çocukluğunun kolay olduğu söylenemez. 14 yaşında babasının ölümüyle sarsilan bu çekingen, içine kapanık çocuk kendinden beklenenin fazlasını verecekti.







Stancu 1998 yılında bir cocuk futbol kulubünde bu oyunu oynamaya başladığında etkilendiği şeylerin başında maddi olanaksızlık bulunuyordu. Diğer çocuklarınkı gibi güzel ayakkabaları alma hayalleriyle yaşıyordu. Annesi lastik fabrikasında çalışırken babasının da kalp sorunların nedeniyle hastahanede yatıyor olmasi başına gelebilecek en kötü şeylerden biriydi.







Hastahaneye gitti günlerden birinde babasına "İyi olacaksin, yarın maçımız var ve ben sana resimlerimi getireceğim" dediğinde Stancu babasını son kez gördüğünü ve hayatında yeni bir dönemin başladığını bilmiyordu. Babasının "Evet ben de geleceğim oğlum" demesi ikilinin son konuşması oldu.







Babası, Stancu odadan çıktıktan sonra akademinin koçuna "Oğluma iyi bak, annesinden başka kimsesi yok" diyerek emanet edeceği yeri belirledi: Futbol. Babası öldükten sonra hocası Ianovschi Stancu'ya bir kaç gün izin verdi. Stancu ortalıklarda yoktu ve bir müddet antrenmana hiç gelmemişti. Hocası onu arayıp buldu. Stancu hocasına "Eğer benim için buralara kadar gelmeseydiniz ,artik futbol benim için bitmişti" dedi.







Çok çalışıp profosyenel olmaya hak kazanan Stancu ne tesedüftür ki ilk maçını da kariyerinde parlak yıllara imza atacağı Steaua Bükreş'e karşı oynadı. Arges Pitesti formasıyla. Utangaçlığı, sevimliliği nedeniyle "Kedi " lakabını verdi Ianovschi ona. Boş zamanlarında tenis oynayan ve bilgisayarda Fifa serilerine takılan Stancu'nun saha içi performansı taraftarla beraber üst duzeye çıkacak nitelikte.







Arges Pitesti 2. kusak Romenlerin yetiştirdiği en büyük golcü olan Adrian Mutu'nun da yetiştiği kulüp. 1998 yılında Arges Pitesti formasıyla İstanbulspor'a gol atan Mutu'yu o dönem Adnan Sezgin beğenmemişti. Stancu'yla aynı fırsatı kaçırmadı sanki...




Ultraslan'ın herhangi bir sitesi var mı





"Halen ufakken ailesini kaybetmesini hatırlayıp ağlar, kendi kendine krizlere girermiş.Umarım atlatır.Stancu Romanya'da yıllarca psikolojik tedavi almış.Aşırı duygusal, herhangi bir sosyal faaliyeti olmayan bir oyuncu olarak bilinir." Rumence bir pankart hazırlanabilir hiç değilse
 
Cevap: Stancu için bir arkadaşımızdan istek



Bizde oynadığı müddetçe destek verilip böyle jestler yapılabilir mantıklı da..Tüm oyuncular için ayrı ayrı düşünülebilinir..Ama stancu hala yetersiz gibi geliyor bana İnşallah bi patlama yapar şu garip çocuk..
 
Cevap: Stancu için bir arkadaşımızdan istek



Ben Stancu'nun bir kaç gol üst üste atsa devamını getireceğini düşünüyorum.Yani bi kumaş var belli , ancak üzerindeki ölü toprağını atması lazım , biraz klasik oldu ama :)
 
Cevap: Stancu için bir arkadaşımızdan istek



Bizde kalacaksa bu yıl, elbette Arena'da ki bir maçta pankart ile destek verilmeli. Sonuçta bizim futbolcumuz. Mustafa Sarp'a 1.5 yıl dayanan bu bünye, Stancu'yu David Villa olarak görür.
 
Cevap: Stancu için bir arkadaşımızdan istek



Emre aynen katılıyorum sana.İstanbul'da olsam , kalmasa da havalimanına uğurlamaya giderdim.
 
Cevap: Stancu için bir arkadaşımızdan istek



Gönenç , almıştır zamanında heralde , ancak bizim böyle bir jest yapmamız ona çok yardımcı olacaktır.
 
Cevap: Stancu için bir arkadaşımızdan istek



Güzel bir pankart sevindirir Stancu'yu.

Çocukluğunda problemler yaşadığı belli. Çok sessiz sakin birine benziyor.
 
Cevap: Stancu için bir arkadaşımızdan istek



İlk geldiği zamanlarda şöyle biraz esmişti. Daha sonra belli bir seviyenin altına düşmeye ve zamanla geriye doğru gitmeye başladı. Son oynadığımız Liverpool maçında neredeyse top ayağına bile gelmedi. Bilmiyorum artık, biraz kendine çeki düzen verirse o zaman kalitesi hakkında daha doğru bir şekilde fikir yürütebiliriz. Aksi halde şu anki pozisyonu baz alırsak; kalitesinin aşağısında olduğu bariz belli...
 
Cevap: Stancu için bir arkadaşımızdan istek



Stancu Sivas, Antep ve Eskişehir maçlarında oldukça iyiydi. Kesinlikle kötü bir futbolcu değil ama moralmen geriye gitti muhtemelen. Biraz kıpırdansa rotasyonda faydalı olacaktır.
 
Cevap: Stancu için bir arkadaşımızdan istek



Suntem cu tine Stancu pankarti iyi olur.

Seninleyiz stancu yazdim google da böyle cevirdi,bilmem dogru mu:D
 
Cevap: Stancu için bir arkadaşımızdan istek



Daha başka nasıl sesimizi duyurabiliriz beyler ? UA foruma da konu açan arkadaşlar var.
 
Cevap: Stancu için bir arkadaşımızdan istek



Torje yi alalım hem sağ kanat ihtiyacımız var onu giderir hemde arkadaş olur kendisine
 
Üst Alt