STBL 15/16 H:14 | Türk Telekom 91-85 Galatasaray Odeabank | MS | 2 Ocak | NTV Spor - Sayfa 6 | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

STBL 15/16 H:14 | Türk Telekom 91-85 Galatasaray Odeabank | MS | 2 Ocak | NTV Spor


Ergin hocayı eleştiriceğinize arkasında sağlam durmayan ve ondan her türlü maddi manevi desteği eksik eden yönetime laf edin.

Ayrıca fenerli satılık hakemler yine 1 dakika kala yaptılar yapacaklarını mccolumun pozisyonu basketti vermediler kırılma anı oldu.

Lanet gelsin yönetime!
Defolma Sırası Sizde ÇAPSIZLAR!
 
micov, shilb,collum gibi adamlar hep skorer adamlar. ayakları yavaş ve güçsüz oyuncular.Bu adamlardan iki tanesi net fazlalık. Sinan savunma anlamında da eski gücünde olmayınca bu kadar üçlük yemen çok normal.
bu bütçeye göre iyi kadro kuruldu. Kimse kimseyi kandırmasın. Bu sonuçlar çok normal. yahu 5 tane adam sadece maçı izliyor. böyle büyük takım olur mu.

Normal olmayan Galatasaray gibi bir markanın böyle çapsız bir sponsorlukla sözleşme imzalamasıdır. Bunda kimin emeği varsa Allah belasını versin.
aysal diye ağlayanlar nerde aysalınız. Neden sponsor olmuyor. hepsi palavra.. şu klüpde malesef gerçek bir taraftar gibi şu klübe bağlı bir zengin yok.
Olsada liseli zihniyet yüzünden uzak kalabiliyorlar..

bizim şu ligde şu sıralarda olmamız tamamen formayla alakalı.

Bırakın artık şu polyana yorumları. senelerdir hem futbolda hem basketbolda böyle yorumlar yaptıkca bizim iş bilmez nefret edilesi yöneticilerin ekmeğine yağ sürdünüz.
 
Ha bir gerçek var bu takım bu sene en fazla Avrupa'da yarı final ligde de belli final yapar yani ama bu yüzden ergin atamana asla kızmam sponsor bulamayan para ayıramayan adilere lafım benim


Sent from my iPhone using Tapatalk
 
Şu stepsler, top çaldıktan sonra hızlı hücumda kaybetmeler, hakemlerin körlüğü olmasa kaybetmezdik bu maçı. Ataman da sınırları zorlar oldu fantezileri ile.
 
Her maç aynı bok.İlk yarı yat uyu saha içinde 2.yarıda savunma yap biraz kafa kafaya getir maçı sonra yorul ver maçı.Sıçayım böyle takımın içine de rotasyona da.Ergin Ataman da bıraksın bu aptalca işleri.hala 7 kişilik rotasyonla oynuyo.Posası çıkıyo adamların oynarken hala değişiklik yapmıyo.Ulan ligin sondan 2. takımından 85 sayı yemek nedir ya.Hiç mi savunma çalışmaz bi takım hiç mi 3 sayı savunması yapmaz hiç mi çalışmaz bunları.Hadi 1 maç 2 maç olsa anlarım da her maç aynı şey yeter ya.Şu rotasyon şu oyun kurucusuzluk şu savunma işgüzarlılığı devam ederse hiç bişey olmaz bu takımdan.S.Lasme ve Göksenin dışında savunma yapmak isteyen adam yok sahada böyle saçma şey olabilir mi ya.Ergin Ataman büyük koçtur ancak sezon içinde o kadar saçma sapan işler yapıyo ki insan şüphe duyuyo nasıl büyük koç bu adam diye.Her maç bizim görebildiğimiz şeyleri görmeyip aynı hatalara nasıl devam edebiliyolar merak ediyorum.
Edit:Yazarken 85'yi serbest atıştı oydu buydu derken 91 yemişiz.tebrikler.Dünyanın hiç bi liginde sondan 2. takım lider takıma 91 sayı atamaz.
 
Son düzenleme:
Ergin Ataman'ın huyu bu arkadaşlar. Geçen sezon da küme düşen iki takıma da yenilmiştik. Her sene küme düşen takımlara yenilmeyi ayrı seviyor.
 
Bir yonetim varken futbol ve basketbolda yukselis sonra baska bir yonetim geldiginde ayni iki bransin dibe dogru gitmesi hersey acik degil mi.
Eski yonetime bok atilsin anca.

HUAWEI MT7-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
 
Futbol rezil ,erkek basket kötü ,en sevdiğim iki branş bu halde onu bıraktım bayanlarda Bütçe yok üstüne kizer gibi müthiş oyuncu ! Için rezillikler yaşanması ve Takımın eksikleri olması, voleybol zaten takip etmiyorum ama rezil durumda erkeklerde son sıralarda ,bayanda belli 4. Lük
garanti. Yönetemiyorsanız çıkın gidin arkadaş tamam Ünal Aysal borç taktı gitti kabul ediyorım hatta onun Dönemi'nin Borçları bile duruyor ama adam şampiyon yaptı mı euroligde son sekize kaldı mı varsın borç da taksın.Bu şey ettiğimin Özbek'i yarsuvatı ödüyor da ne oluyor akşam akşam asabımız bozuldu yine .


Sent from my iPhone using Tapatalk
 
Efesin hocası da teklif bekliyormuş :asd22: Eurolegue takımını bırakıp 4te 1 bütçeli gsda orta sıralarda heyecan yaşama hayali varmış.

ne alakası var 2.5 milyon donk'a para veren efes de aldığının 2 katını rahatlıkla verir hocaya
20 yıldır her sene kulüp batıyor haberleri batsa da kurtulsak ya da batmıyorsa bas parayı al hocayı kur takımı.
 
Ergin hocayı eleştiriceğinize arkasında sağlam durmayan ve ondan her türlü maddi manevi desteği eksik eden yönetime laf edin.

Ayrıca fenerli satılık hakemler yine 1 dakika kala yaptılar yapacaklarını mccolumun pozisyonu basketti vermediler kırılma anı oldu.

Lanet gelsin yönetime!
Defolma Sırası Sizde ÇAPSIZLAR!

O karar dönüm noktasıydı.
her gün konuşacaksın. Her gün bu şerefsizler hakkında açıklama yapacaksın. Onlar o koltukdan inene kadar her türlü pisliği yapacaksın.Bunların anladığı dilden konuşacaksın.Öyle bir kere yapmış olmak için açıklama yapmayacaksın.

resmi siteden sürekli şerefsiz azizin şike yaptığna dair açıklamalar yapacaksın. bunları yüzüne vuracaksın.Bunlara acımayacaksın.

Faruk sürenden sonra tanıdığım tüm Galatasaray başkan ve yöneticilerden nefret ediyorum.
 
Son düzenleme:
Üst Alt