STBL 15/16 YF | Fenerbahçe 93-79 Galatasaray Odeabank | M.S | 25 Mayıs - Sayfa 14 | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

STBL 15/16 YF | Fenerbahçe 93-79 Galatasaray Odeabank | M.S | 25 Mayıs


Bunlara seneye Euroleague'de Avrupalı hakemlerle öyle bir koyarız ki, Emin abi Fatih abi gelin bizi kurtarın diye ağlarlar...
 
iyi bi sponsor bulsunlar bu takıma.ülkersporun alamadığı euroligi de alır bu takım.potansiyel fazla.o kadar imkan ,o kadar para ama hala hakemlerle yürüyo onun bunun çocukları.tekrar ediyorum...bu takıma iyi bi sponsor bulsunlar,bu lacivertine sıctıgımın fenerine sokup sokup çıkarırız.

fazla kaşındı bunlar.
 
Son düzenleme:
CjUqRo1WYAAd5Zc.jpg
 
murathanoğlu p.çi yönetimin özel davetiyle çağrılmalı İpekçideki ilk maça kesinlikle.

Aynen güzelce maç boyunca ona tezahüratlarda bulunmalıyız , onu sevdiğimizi göstermeliyiz . Normalde ben çok fanatik değilim beni bilen bilir ama bugün delirdim resmen , hakem ve şu 70 lik kadayıf resmen amigo etti beni . Yönetim sen de hala 9 milyon dolar bir bütçe bile bulamıyorsun ya yazıklar olsun, seneye yine aynı senaryo olacak . Neyse ben takımımızdan memnunum Allah 3 oyuncu dışında hepsinden razı olsun. Ergin hoca sen de git yazık sana milli takımda takıl , Ekrem hoca kurtuldu sen de kurtul .
 
benim bu yarı final serisinden tek beklentim ipekçide bu obradovic, murat murathanoğlu ve ülkersporlu bazı provakatör itlerin bi temiz dövülmesidir. galibiyet falan umrumda değil özellikle o şerefsiz köpek murat murathanoğlu denen herif o salonda tekme tokat dövülür umarım.
 
Maçın 4 sayımızın yenildiği pozisyonda bittiğini söylemiştim.Bu takıma adam akıllı Vesely ve Udoh itlerini potaya sokacak bir pivot alın.Lasme de insan arkadaş koca sezonu tek başına götürdü adam.Pivot için Mbakwe veya Birch nasıl olur beyler?
 
Egeyle başlayıp vesely hack yapıp ağır tempo yaptırcan maçı,başka kazanma mümkünatın yok,ama Ergin hoca tepki alır diye tebrikler ettiği fbye yaptırmaz

D6503 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
 
Seneye deplasman maçları oynayabilecek mental özelliklere sahip oyuncular alınmalı. Schilb falan içeride neyse hadi de deplasmanda çok sönük kalıyor.
 
Ergin Ataman'a ağzından salyalar saçarak parmak sallayan kuduz Azize itine haddini bildirecek yönetimimiz olmadıkça değişen bir şey olmaz..

Maça gelirsek; kadrolar arasında farka, bizim dar rotasyonumuza, mallardan oluşan seyirci baskısına, satılmış hakemlerin yanlı kararlarına yani tüm bu şerefsizliklere rağmen başı dik şerefiyle mücadele eden Galatasaray takımına HELAL OLSUN!
 
Üst Alt