STBL 15/16 YF M:2 | Fenerbahçe 80-55 Galatasaray Odeabank | M.S | 27 Mayıs | NTV Spor - Sayfa 12 | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

STBL 15/16 YF M:2 | Fenerbahçe 80-55 Galatasaray Odeabank | M.S | 27 Mayıs | NTV Spor


Peki size günün sorusunu soruyorum:

Bizim milyarlik öküzler (yönetim) neden adam gibi para veren sponsor bulamiyor, sadece tursu kafali düzenbazi kastetmiyorum, yillar yili dandik dundik sponsorlarla bi yol alamayacagimizi anlamadi gecmis yönetimler


Gesendet von iPhone mit Tapatalk
 
3. ceyregi verdik maci verdik gecmis olsun.

Ayrica hakemler de cidden net yanlilar. Yanli olmasalar bise fark eder mi etmez mi onun bi onemi yok. Sirf 28 milyon harcamis diye bi takimi kollamak yavsakliktir
 
Sinan'ın aldığı ücret 900 bin dolar fakat hiç hakkını veremiyor

Kalacaksa bile daha düşük ücretle oynamalı ve bence seneye rolü değişmeli ilk 5 oyuncumuz olmamalı

Sinan yıllarca kenardan gelip enerji getiren, savunmada topa baskı yapan adam olarak oynadı. Bizde de ilk yılında buna benzer bir roldeydi fakat hem yokluktan hem de Sinan yaşlanıp yavaşladığı için rolünü değiştirdik ve oyun kurucu olarak oynatmaya başladık. Dakikaları da çok arttı. Altından kalktığı zamanlar oldu fakat bazen de böyle olabiliyor işte.
 
Bugün Sinan, McCollum ve Micov katkı veremedi. Schilb zaten uzun süredir kayıp. Karşıyaka serisinin son maçında biraz göründü sadece.

Kısalarda durum böyleyken maçta kalmak imkansız nitekim bizim için de öyle oldu. Rakipte de Dixon ve Sloukas'a ikinci yarıda Bogdanovic de eşlik edince Fener en güçlü yanlarını kullanamasa da üstünlük sağladı malesef.

Çok kötü yenilgiler aldık. Özgüven kırıcı şekilde gelişti herşey. Evde ayakta kalabiliriz inşallah.
 
Sponsor desteği olmadıkça baskette bunlarla başetmek mümkün değil, yani koskoca Galatasaray kulübü birleşecek bir kulüp ya da bir büyük sponsor bulamıyor mu anlamıyorum.
 
Biz zaten bu bütçeyle bu sene yapabileceğimiz en iyi işi yaptık. 5 dakika önce Biz zaten bu bütçeyle bu sene yapabileceğimiz en iyi işi yaptık. Gerisi önemli değil.

Cje6_ZXWEAAB4xQ.jpg:large
 
ulkerle mücadele cidden zor bu ligde.
Bütçe farkı inanılmaz. İçeride kazaniriz ama şampiyonluk hayal bu kadroyla.


XT1033 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
 
Fazla sinirlenmeye gerek yok, sonunda baya farki actilar ama önemsiz oldu.

Bence 3-0/3-1 yenilecegiz, bu sezon o kadar yolunda gitmese de bütce ye bakarsak basarili gecti.
 
Peki size günün sorusunu soruyorum:

Bizim milyarlik öküzler (yönetim) neden adam gibi para veren sponsor bulamiyor, sadece tursu kafali düzenbazi kastetmiyorum, yillar yili dandik dundik sponsorlarla bi yol alamayacagimizi anlamadi gecmis yönetimler


Gesendet von iPhone mit Tapatalk

Aslında ben şu Telekom birleşmesini istiyordum hem güçlü bir marka sponsorluğu kazanmış olurduk.Ha birleşme durumları imaj yönünden sıkıntılı lakin sistem buna zorluyor.Kaldı ki Galatasaray Basketbol Takımı zaten başarılı bir yapı,Fenerbahçe 'nin birleşme öncesi durumunda değil.Bu tip kısıtlı imkanlarla basketbol şubesini yönetmek bence artık boşa.Profesyonel bir yapıda kendi bütçesi ve sponsoruyla var olmalı ki mücadele edilebilsin.
 
Üst Alt