STBL 15/16 YF M:2 | Fenerbahçe 80-55 Galatasaray Odeabank | M.S | 27 Mayıs | NTV Spor - Sayfa 14 | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

STBL 15/16 YF M:2 | Fenerbahçe 80-55 Galatasaray Odeabank | M.S | 27 Mayıs | NTV Spor


Ergin Ataman: Abdi İpekçi'de Fenerbahçe'yi dört yıldır yeniyoruz, yine bunu yapmaya çalışacağız.
Ergin Ataman: Spor ruhuna uygun, güzel bir atmosfer vardı. Sağduyulu Fenerbahçe taraftarına teşekkür ediyorum.
 
fener 7 yabanci ile oynuyor biz 4. Schilbi saymiyorum. Birde kadro kalitesi var oyunculari iyi. Bir yere kadar birşey yapiyoruz. Bugün Hem Mccolum hem Davis'te gazi bitirince 2. yari pilimiz bitti.

Mccolum ve Davis 7-8. yabancilar olmali ki Seneye başarili olabilelim. 60-70 maç oynayacaz seneye. Yerliye baya az para vermeliyiz. Dursun inşallah bizi euroligde rezil etmezde adam gibi sponsor bulur. Sinan maximum 500.000 dolar almali öbür türlü gitsin.
 
Bizim yönetimin futbol dışı branşlar için, hatta bu sene futbola dahi gereken hassasiyeti göstermediği ortadayken, 20-30 milyon verebilecek sponsor girişimleri bulmaya çalışmasını düşünmek hayalperestlik olur.Ve zaten bu paraları verebilecek Türkiye içinden bir sponsor olur mu tartışılır.Fakat bizimkilerin de sponsorlardan 1-2 milyon daha fazla dilenmesinin izahı yok.Aysal'ı şu yönüyle takdir etmiştim : Ülker ana sponsorluğunu Fb'ye verirken,Cafe Crown olarak Galatasaray'ı elinde tutuyordu.Şu anki yönetim yine bu anlayışa döndü.Bildiğiniz saldım çayıra muhabbeti.Galatasaray'ın marka değerini özümseyememiş Dursun ve ekibi.Fenerbahçe'nin Ülker birleşmesi ve sponsorluğu haksız rekabetin dibi şu an.

Biz 10-12 milyon dolara raziyiz be reis. Onuda yapamiyorlarsa Ne diye geliyorlar başimiza. Reklamini yaptiriyorlar. icraat 0 neyse. :p
 
kadro kalitesi,para,sponsor falan...arada dağlar kadar fark var ülkersporla.sonuç normal.inşallah basketbol takımımıza birileri destek olur,herşeyin en iyisini hakediyolar.
 
Son düzenleme:
micov,lasme,davis hariç kadronun yenilenmesi lazım eurocup taraftarın müthiş desteği sayesinde geldi ama oda bir yere kadar deplasmanlarda kötüyüz
 
Biz 10-12 milyon dolara raziyiz be reis. Onuda yapamiyorlarsa Ne diye geliyorlar başimiza. Reklamini yaptiriyorlar. icraat 0 neyse. :p

Bunlar yapamaz Barış.Bunlarda o kalibre,vizyon,görüş yok.Kaderine terk etmişler şubeyi Ergin hoca sen uğraş modundalar.Anca Eurocup'ı kazandığımızda utanmadan poz vermesini bilirler.Taraftardan çekinmeseler futbol şubesine de aynı muameleyi yapacaklar da...
 
Ellerinde ne var ne yok almayacaksın öldürmeyeceksin rakibini.. Elleriyle YALAYACAK birşeyler vereceksin ki avunsunlar..

Varsın yaladıkları şeyin dondurma olduğunu zannetsinler..
 
Koskoca Galatasaray adam akıllı sponsor bulamıyor.. Aynı ülkenin aynı şehrin takımı ise bizim bütçenin 5x para verecek sponsor bulabiliyor.
işte bu gerçekler ortadayken,kadro kalitesi falan...ülkersporluların şu maçın sonucuyla kendinden geçmesini gerektirecek bi durum yok.ha sevinebilirler o ayrı.ama herşeyleri ülkere ait.ben ortada fenerbahçeye ait bişey görmüyorum.
 
Ülker olayı farklı bir olay. Bizim yada diğer takımların sponsor bulamamasıyla yada adam gibi sponsor bulamaması ile bunu kıyaslamak mümkün değil. Kıyaslarsanız da doğru sonuç alamazsınız. Nasaş vardı bizim kuşak hatırlar. Fena takımda değildi Levent Topsakal falanda orada oynamıştı. Ülker'in bu işlere girmesi Nasaş'ın alınması ile başladı. Sonrasında malum müessese takımlarının hegemonya yıllarını izledik. Efes-Ülker-Tofaş ortalığı sildi süpürdü. Sonra nasıl oldu ise Basketbol'da yokları oynayan Fenerbahçe ile birleşme kararı aldılar. Bunun adı sponsorluk değil ki. İki kulüp birleşti. Ülker'in kazanılmış haklarının tümü de Fenerbahçe'ye devredilmiş oldu. İşin açığı bir spor kulübü sponsorluk ayağı ile Fenerbahçe'ye peşkeş çekildi. Bu durumu bizim yada Beşiktaş'ın ya da Karşıyaka'nın sponsorluk anlaşmaları ile kıyaslamak bizim sponsorlarımız niye böyle para vermiyor demek bu durumu es geçmek demektir. Basketbola sponsorlar çok büyük yatırımlar yapmıyor ne yazık ki bu ülkede.

Ancak bir birleşme halinde diğer takımların durumunu Fenerbahçe'nin durumu ile kıyaslayabilirsiniz. Ama buda zor gözüküyor. Zira Efes'in geçmişini ve vizyonunu feda etmek, verdiği emekleri Ülker gibi birilerine peşkeş çekmek gibi bir niyeti olmadığını ve buna direnç gösterdiğini yıllardır görüyoruz. Kim ne derse desin, kim ne söylerse söylesin izlediğiniz takım bal gibi Ülker'dir ve müessese takımıdır. Bir diğer deyişle Ülker, Fenerbahçe taraftarının desteklediği müessese takımının adıdır.
 
Son düzenleme:
Üst Alt