# Stephane Ruffier | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

# Stephane Ruffier


Yeni sezon için transfer çalışmalarını sürdüren Galatasaray yönetimi, kaleci ve ön libero konusunda önemli adımlar attı.



Sarı-Kırmızılı yönetimin göreve gelmeden görüşüp anlaşmaya vardığı Lyon'un İsveçli ön liberosu Kim Kalström'ün transferini bitirdiği ve 28 yaşındaki futbolcunun önümüzdeki hafta vatandaşı Elmander gibi İstanbul'a gelip ev bakacağı öğrenildi.



Galatasaray teknik direktörü Fatih Terim'in, Kim Kalström'un yanı sıra kaleci sorununu çözmek için Fransa'da bulunduğu ve Monaco kalecisi Stephane Ruffier'i izlediği belirtildi.



Fatih Terim'in izlediği başka kalecilerin de bulunduğu ancak Monaco'nun 24 yaşındaki kalecisi Stephane Ruffier konusunda ısrarcı olduğu öğrenildi.



Monaco ile sözleşmesi 2013'te sona erecek genç kaleci için Galatasaray yönetiminin 4 milyon euro bonservis bedeli önerdiği bildirildi.



Ligtv.com.tr - VideoHaber - Aslan kalecisini buldu!
 
Cevap: #Stephane Ruffier



Ligtv: Fatih Terim bu aksam ki Monaco macin da Stephane Ruffier`i izlicek. Daha sonra kaleci konusunda son kararini verecek.



Aynen böyle dediler. Anlasmak üzere oldugunu söylemediler. :)
 
Cevap: #Stephane Ruffier



Ruffiyeerr iyidir ya. Yalnız ismini tam anlamıyla telaffuz edecek spiker bulunmaması düşündürüyor yönetimi.
 
Cevap: #Stephane Ruffier



[video=youtube;w0eQnBGJ21s]https://www.youtube.com/watch?v=w0eQnBGJ21s[/video]

bende pek bilmiyorum.. şimdilik görüntülerle idare edicem artık :) birde bu akşam monaco-lyon maçını izlerim.. hem kalsström hem ruffier :)
 
Cevap: #Stephane Ruffier



Monaco küme düşmeye oynuyor ama adamlar ligin en az gol yiyen 6. takımı. Düşünün Ruffier'in etkisini. Ama adamlarda forvet yok, gol atamıyorlar. Sıkıntı orada.
 
Cevap: #Stephane Ruffier



bu kaleci hakkında bilgisi olan yazsın lütfen



Benim çok beğendiğim bir kaleci, tek dezavantaj'ı Monaco'da forma giyiyor olması. Lyon, Marsilya gibi kulüplerde oynuyor olsaydı çoktan Milli Takım kalecisi olmuştu...



[video=youtube;TscMmm00TDc]https://www.youtube.com/watch?v=TscMmm00TDc[/video]

[video=youtube;WusjJin8d0U]https://www.youtube.com/watch?v=WusjJin8d0U[/video]
 
Üst Alt