Stephen Hawking: "200 yıl sonra yuva aramalıyız" | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Stephen Hawking: "200 yıl sonra yuva aramalıyız"


Dünya'nın sonu ve uzaylılar konusunda yaptığı açıklamalarla bilinen dünyaca ünlü fizikçi Stephen Hawking, yayınlanan yeni belgeselinde insanlığın geleceğine dair iç karartan açıklamalarda bulundu. Stephen Hawking'in Favori Yerleri belgeselinin 2. bölümünde ünlü fizikçi, "İnsanlığın 200-500 yıl sonra kendine yeni bir yuva araması gerekecek" ifadesini kullandı.

hawking-1.jpg



İnsanlığın ve Dünya’nın geleceğine dair birçok spekülasyon yapılır… Bunlar arasında en geniş yer bulan ve en çok saygı gören yorumlar ise genelde ünlü fizikçi Stephen Hawking’den gelir. Stephen Hawking’in yeni belgeseli, “Stephen Hawking’s Favorite Places” (Stephen Hawking’in Favori Yerleri) belgeselinin 2. bölümünde ünlü fizikçinin korkutucu yorumları dikkat çekiyor.

Hawking, küresel ısınmanın devam etmesiyle birlikte Dünya’da yaşamanın dayanılamaz olacağını iddia ederken, “200-500 yıl sonra insanlığın kendine yeni bir yuva araması gerekecek” ifadesini kullandı. Hawking ayrıca “İklim değişikliğinin olmadığını savunan biriyle karşılaştığında onlara Venüs’e gitmelerini söyleyin. Yolculuk masraflarını ben karşılarım” dedi. Venüs, 4.5 milyar yıl önce Dünya gibi üzerinde su ve bitkilerin olduğu bir gezegendi fakat NASA’nın araştırmalarına göre ısınmanın etkisiyle okyanusları buharlaştı ve kurak bir hale gelerek, sıcaklığı 462 santigrat dereceye çıktı.

Hawking, Dünya’nın yaşının 4.5 milyar yıl olduğunu Venüs’le aynı kadere sahip olabileceğini ve bu sebeple insanlığın 200-500 yıl sonra kendine yeni bir yuva araması gerektiğini söyledi.

Sözcü
 
gezegenlerin hiçbiri boş değil zaten herkes kendi yuvasında .işleri yok da mahvettiğimiz dünyaya çöreklenecekler. hayat bizim bildiğimizden çok öte.
 
Dahi biri ama onuda anlayin. Kehanetlerden baska dis dunyaya verebilecegi pek bir sey yok. ben biraz ilgi icin abarttigini dusunuyorum. Onda surekli bu tur cevaplar olmasi lazim. bir ihtiyac hissetmemiz lazim ona karsi. kendinizi onun yerine koyun.

yarin kehanet degil vahiyde duyabiliriz kendisinden.
 
Bu adam Türk olsaydı muhtemelen bir cemaat lideri yada Adnan Hoca gibi bir zatı muhterem olur ve daha iddialı kehanetlerde bulunurdu.
 
Üst Alt