Steven Nzonzi Torino Yolcusu | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu
Galatasaray'da disiplinsiz davranışları nedeniyle kadro dışı bırakılan ve Fatih Terim tarafından gözden çıkarılan Steven Nzonzi, İtalya yolcusu. Bonservisi Roma'da bulunan 30 yaşındaki oyuncu için Serie A ekiplerinden Torino'nun devreye girdiği ve iki ekibin de anlaşmaya yakın olduğu öğrenildi.
Screenshot_15.png



Galatasaray'da Ankaragücü maçı öncesi kadro dışı bırakılan Steven Nzonzi'de sıcak gelişmeler yaşanıyor. Başkent ekibine karşı ilk 11'de oynamayacağını öğrenince bir şey söylemeden idmanı bırakan ve Fatih Terim'in biletini kestiği Nzonzi'nin ara transferde kontratının feshedileceği öğrenildi.
Sezon başı Galatasaray'ın Roma'dan kiraladığı Fransız ön libero için Torino devreye girdi. Çizme ekibinin Roma ile görüşmelere başladığı ve anlaşmanın yakın olduğu öğrenildi.
Nzonzi'yi Roma'dan kiralayan Galatasaray'ın anlaşmasında ilk sezonun sonunda 500 bin euro yeniden kiralama veya 16 milyon euroya bonservisini satın alma opsiyonları yer alırken ikinci kiralık sezonun sonunda da 13 milyon euroya bonservisini satın alma opsiyonu yer alıyordu.

İlk devrenin kalan haftalarında forma giymesi beklenmeyen 30 yaşındaki orta saha oyuncusu bu sezon Galatasaray formasıyla 10 Süper Lig, 5 Şampiyonlar Ligi maçına çıktı.

Kaynak: Metin Karabaş/Fanatik
 
Seneye de kiralama hakkımız vardı bı adamı ne güzel sıkıntısız. Terim içine etti adamın halbuki iyi başlamıştı, ilk krsilecek sanki buymuş gibi sebepsiz yere yedek bırakmaya başlayınca ayarı kaçtı adamın.

Evet. Belhanda gibi Mariano gibi lakayıt oyuncular varken ikinci hatasında bunun biletini kesti. Artık hocayı tanıyamıyorum ben. Eskiden tutarlı bir adaleti vardı.
 
Seneye de kiralama hakkımız vardı bı adamı ne güzel sıkıntısız. Terim içine etti adamın halbuki iyi başlamıştı, ilk krsilecek sanki buymuş gibi sebepsiz yere yedek bırakmaya başlayınca ayarı kaçtı adamın.
Her firsatta.Terim'i.elestiren biri olarak kesinlikle gorusune katilmiyorum,bu adam sorunlu ,Roma'da bosuna vermedi ayrica da cok kotu. Hoca burda hakli ayrica bunu da istememis galiba
Belhanda konusunda katiliyorum ama onu satmamiz lazim,bu cibilliyetsiz bizim bile degil
 
Potansiyel bir karaktersiz olduğu için ilk Torino haberleri çıktığından beri 2 yıllık şark görevini tamamlamamak için bilerek mücadeleden düştüğünü düşünüyorum. Halbuki adam akıllı topunu oynayıp gitmek istediğini belirtse kimse de eline, ayağına yapışmazdı. 30 milyona transfer olduğu Roma'dan 1 sene oynayıp gözü kapalı, yok pahasına 2 sezon postalanmasında varmış bir neden. İnşallah bir daha oyuncuların geçmişlerine bakarak transfer yaparsak geçmiş performansı kadar karakteri konusunda da detaylı bir araştırma yaparız.
 
Onlar herhalde maasinin nerdeyse yarisini bize ödetirler. Adamlarin en fazla para alan oyuncusu 1,7 milyon netle Belotti. Nzonzi bizde 3,25 aliyor.
 
Yedek kalınca takımı sabote etme hakkın oluyormuş demek. Bazıları Terim nefretinden dolayı ne diyeceğini iyice şaşırmaya başladı.
Yedek kalinca oyle bi hakkin oldugunu bilmiyormuydun? Hadi diyelim gercekten cok iyi oynarken Terim kesti gercekten severim ben oyle prof topcuyu Sana para veriyorlar yedek ciksan oynasan oynamasan da parani aliyorsun sana ne zaman gorev verirlerse cik oyna
 
Üst Alt