Steven Nzonzi'nin Geçici Transferi Konusunda Görüşmelere Başlandı - Sayfa 7 | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Steven Nzonzi'nin Geçici Transferi Konusunda Görüşmelere Başlandı


Hayirli olsun. Falcao yada Elmander vari takim oyununa yatkin bir forvetle lig sampiyonlugunu kimse alamaz elimizden. SL'de de 3.uncu olup Avrupa ligine kalirsak basarili bir yil olur. Sampiyonlar liginde basari icin zipkin gibi genc bir takim ve iyi bir sistemden baska care yok. Keza hicbir zaman rakiplerle basedecek transfer butcemiz olmayacak gibi gorunuyo.
 
transfer dediğin böyle olur abi , adı duyuldu ertesi gün kap geldi. şu falcao 1 aydır oyalıyor takımı. gelse de transferi kapatıp önümüze baksak
 
Yaşlı bir kadro ama. Ayrıca bu kadronun Şampiyonlar Ligi'nde başarılı olacağını pek zannetmiyorum. Ligi her türlü götürür, çünkü kaliteli ayaklar çoğaldı ama Avrupa'da başarı için sistem şart. Seneye genç bir takımla yeniden yapılanmamız gerekiyor.

ŞL'de elek edecekler zaten. ŞL'nin en sistemsiz takımıyızdır. Fiorentina bile elek ediyorsa ŞL takımlara ne yapar düşün. FT Seri'yi dos oynatabilir Nzonzi'nin arkasına. Averaj takımı oluruz bu kafayla.
 
Seri,Babel, olursa Falcao elbette çok çok iyi transferler.
Ama Steven Nzonzi beni en çok heyecanlandıran transfer oldu. Gerek Sevillada, Gerek Romada, Gerek Fransa Milli Takımında müthiş performanslar vermiş ve üst seviyeye çıkmış, World Class bir orta saha. Harika transfer.
Helal olsun

SM-J710FQ cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
 
Mesajı Gönderen: murat ulusar:cLink:3289347
Bir tutam Busquets biraz Fernandinho‚ karada kaçar‚ havada uçar..
Ama Roma da mal işte‚ 1 yıl önce 30 a aldığı adamı beleşe bırakıyor.
Yandık bittik‚ ligi hiç oynamayalım.

ADAM HAKLI DAĞILIN :cimbom:
 
Üst Alt