Stoper Tandemi Manchester City'den! | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Stoper Tandemi Manchester City'den!


DENAYER-MANGALA.jpg

Galatasaray için transferde sıcak saatler yaşanıyor. Teknik direktör Tudor, stopere iki takviye istedi.
Yönetim 2 isim için öneride bulunurken Hırvat çalıştırıcı, “Onlar bana yeter” dedi ve oyuncuların menajerleriyle görüşmeler başladı.

Yönetimden az 6 mevkiye takviye talep eden Igor Tudor’un listesinde sağ ve sol stoper bölgesi en üst sıralarda yer aldığı için bu transferler öncelik kazandı.

Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek ve Sportif Direktör Cenk Ergün’e verdiği raporda, stopere 1 değil 2 oyuncu takviyesi gerektiğini belirten Hırvat teknik adam, yönetimin önerdiği iki futbolcuya da onay verdi.

Bu gelişmelerin ardından Galatasaray, dünyaca ünlü kulübün kapısını 1 değil 2 stoperi için birden çalıyor.

2019 yılına kadar İngiliz kulübü ile sözleşmesi bulunan Mangala ve 2020 yılına kadar kontratı olan Denayer’i önümüzdeki sezon için kiralamak isteyen G.Saray’ın bu önerisine iki futbolcu da sıcak bakıyor.

Bununla birlikte Galatasaray, İngiliz Kulübü’nü transfere ikna etmek için önemli bir argümanı kullanmaya hazırlanıyor.

2015-16 sezonunda kiraladığı Jason Denayer’i, stoper değil sağ bekte oynattığı için Galatasaray, Manchester City’den ihtar almıştı.

İngiliz kulübü, futbolcusunun yanlış mevkide oynatıldığını ifade edip G.Saray’ı ‘gelişimini engelliyorsunuz’ diye 26 Kasım 2015 tarihinde resmi mektupla uyarmıştı.

G.SARAY’DAN MAN.CİTY’E SÖZ!

Sarı kırmızılılar, Denayer’in transferine sezon başında izin vermeyen İngiliz kulübünün kapısını, işte bu uyarıyı dikkate alarak çalacak ve garanti verecek.

Manchester City ile yapılacak görüşmelerde “Denayer’i stoper olarak oynatacağız. Bu konuda bir endişeniz olmasın” diyecek olan sarı kırmızılılar, böylece soru işaretlerini ve en önemli transfer engelini yok etmeye çalışacak.

Hürriyet
 
Mangala kral olur da burada Denayer şişirilmiş bir oyuncu. Yanlış mevki seçmiş o adam. Stoperde olması gereken özellikler Denayer'de çok zayıf. Belki üçlünün sağında iş yapabilir.
 
Son düzenleme:
Üst Alt