Strinic Gelirse 2. Donk Vakası Olur | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Strinic Gelirse 2. Donk Vakası Olur


Aslında konu açmak gereksiz kalacak belki ama mesajım bulunsun gene. Asamoah olmazsa, Strinic'in alternatif listesinde olduğu konuşuluyor.

Adamı tanımadığımdan dedim Youtube'de videosuna filan bakayım fikir edinmek için. Adamın tek bir videosu bile yok. :D
Neyse, dedim madem öyle oynadığı bi maçı izleyeyim meraktan.

Tuttum geçen sezonki 90 dakika oynadığı Milan-Napoli maçını seçtim.

İzlenimlerime geleyim:

Hücum konusu...
Bir kere herif hücuma çıkmıyor. Bakın ciddi diyorum bunu. Napoli'nin oyun anlayışıyla da alakalı sanırım. Çünkü Hysaj'ı da pek göremedim. Herif 45 dakika içerisinde toplamda 4 defa filan hücuma çıktı. Bu 4 defa hücuma katılmasında yaptıkları şunlar: 2 defa faul yaparak olan atağı bitirdi. 3.'sünde de saçma sapan bir şekilde topu kaptırıyordu, gitti kontra atak yememek için yine aynı şekilde faul yapınca sarı kartı yedi. Bir kere de aldığı pası basit bir şekilde adama atarak gene atağı soğuttu. Ya abi bi insan takımı atağa çıkarken nasıl faul yapabilir. Böyle bir şey görmedim hayatımda.

Defansına gelelim...
Bu adamın defansının iyi olduğu kuyruklu yalan. Defansı neye göre iyi demişler çok merak ediyorum. Adamın defansı da leş gibi. Hücuma çıkmadığı halde açık verdi.
Beyin yok en önemlisi. Sağ kanattan rakip adam orta açmaya çalışıyor, stoper forveti tutmuş, arkasındaki adam bomboş, arkadaki boştaki adamı tutması gerekirken herif gidip tutulan adama koşuyor. 2 defa mı ne aynı şey oldu orta çıkarabilselerdi çok rahat gol yaparlardı.

Başlıkla bunların ne alakası var diyebileceğiniz kısma geleyim...
Abi adam acayip derecede vurdumduymaz. Hani Donk'a vurdumduymaz diyoruz ya bu ondan daha beter gibi. Herif bildiğin defansta gölge koşusu yapıyor. Hani Selçuk'un yaptığı var ya onun gibi. Hamsik vs bile geriye gelmeye çalışıyor hızla, bu adam gidip bildiğin izliyor pozisyonu. Zaten adama mümkün mertebe pas atmamaya çalışıyorlar gibi geldi bana. :D

Ayağı filan da tam hata yapmaya müsait pas verirken.

Not: 45 dakika dayanabildim maçta. Milan oynamaya çalışıyor oynayamıyor kalitesizlikten, Napoli de kontra atak kovalıyor her zamanki gibi. 10 tane de maç izleseniz değişmez bu adam. Çöpün önde gideni. Yemin ederim Carole gözüme Marcelo gözüktü.
 
Son düzenleme:
Beş para etmez adam. Umarım Asamoah alınır. Buna gerek kalmaz. Dediklerinde tümüyle haklısın. Bayağı izleme fırsatım oldu. Carole dursun daha iyi.
 
Ryan Donk ne yaw tamam bende ölüp bitmiyorum da elimizdeki sol beklerden iyi buluyorum,Tabiki Asamoah ve Costaya tercih edilmez ama Caroledan daha az batırır,Ryan Henk Donkun futbolcu bile olmadığını belirtelim
1. nokta, herhangi 2 ayaklı bir canlı elimizdeki Carole ve Linnes'den zaten daha iyi oynar. Bu ölçüt değil.
2. nokta ise, bu adamı izlerken vurdumduymazlık yönünden Donk'a benzetiyorum. Üstelik, yetenek olarak Carole bile bundan daha iyi derken şaka yapmıyorum...
 
1. nokta, herhangi 2 ayaklı bir canlı elimizdeki Carole ve Linnes'den zaten daha iyi oynar. Bu ölçüt değil.
2. nokta ise, bu adamı izlerken vurdumduymazlık yönünden Donk'a benzetiyorum. Üstelik, yetenek olarak Carole bile bundan daha iyi derken şaka yapmıyorum...

Carole'dan iyi mi kötü mü karar verelim bu konuda,yazdıkların karmaşık olmus
 
hem tanimiyorum diyo bi macini izlemis oda yarisi hemen cop :asd22:

Daha fazla izlediyseniz olumlu veya olumsuz yorumlarınızı bekliyoruz o halde. Azıcık futboldan anlayan adam zaten o kadar izlemeyle pozisyon almasından, müdahalesinden, hücuma çıkışlarından vs gibi özelliklerini iyi oynasada kötü oynasada anlayabilir. Carole'dan eksiği var fazlası yok zahmet edip izleme ben söyleyeyim.
 
hem tanimiyorum diyo bi macini izlemis oda yarisi hemen cop :asd22:
Bir adamın çöp olup olmadığını anlamak için 10 tane maçını izlemeye gerek yok. Normal IQ'da olan, biraz futboldan anlayan bir insan bu adamın çöp olduğunu birkaç dakika izlemeyle anlar zaten. İsmini bile yeni duyan adamlar gelmiş, bana izlediğim adamı övüyor-anlatmaya çalışıyor. Komediye bak. Aynen karşim çok iyi oyuncu.
 
Oncelikle Asamoah in olduğu yerde Strinic in esamesi bile okunmaz.
Ne yapıp edip Asamoah in alınması lazım. Madem o kadar para verildi yeni gelenlere Asamoah için de kesenin ağzı açılsın Strinic gibi adamları alıp başımız agrimasin
 
Üst Alt