STSL 13/14 H:26 | Beşiktaş 3-0 Akhisar Bld. Spor | MS | 23 Mart - Sayfa 5 | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

STSL 13/14 H:26 | Beşiktaş 3-0 Akhisar Bld. Spor | MS | 23 Mart


bjk bizden çok daha iyi bir takım. Bu bir gercek. Kalite ayaklardan söz etmiyorum. Takımlar, yardımlaşma, mücadele anlamda ve saire.

Bunlar kadar değil de yarısı kadar takım ola bilsek uzak ara şampionduk ama nerdeeee
 
Daum da Bursa'dan ayrılmış, hadi bakalım, Türkiye Kupası'nda kesin finale çıkarız diyordum şimdi o da şüpheli artık.
 
O değil de bizden iyi dediğiniz eziktaşı her sene içerde dışarda tokatlıyoruz rizeyi antalyayı kayseriyi akhisarı yenemiyoruz ama bu tinercileri çok kolay yeniyoruz 90 bin kişinin önün de yine yeniyoruz vala yazık adamlara





iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
 
Stadı olmayan doğru dürüst kadrosu olmayan belki maaşlarında sorun yaşayan bir Beşiktaş önümüze geçiyorsa

Bizim oyuncularımızın ve teknik heyetimizin utanması lazım!
 
Elbette rakibi değil ama kalitesi kendisinden bu derece yüksek takımlara karşı da biraz daha dengeli oynamasını beklerdim açıkçası. Hiç doğru bir oyun şekli değil bu.



Valla öyle düşünmüyorum bende. Bizden ya da şikecilerin 3-5 yiyip ertesi hafta gidip karabük'e ya da rize'ye 3-4 atıyorlar. Bence daha doğru olanı yapıyorlar.
 
Valla öyle düşünmüyorum bende. Bizden ya da şikecilerin 3-5 yiyip ertesi hafta gidip karabük'e ya da rize'ye 3-4 atıyorlar. Bence daha doğru olanı yapıyorlar.



Son 5 maçta bi Bursa'yı yenmişler o da 2-1. Yani öyle 3'lük 4'lük yapmıyorlar kimseyi, bir tek Trabzon ve Kasımpaşa'ya 4 attılar, ki onlar da biraz tesadüfi. Ha anadolu takımlarına bu futbolu oynarlar o normal. Sonuçta kaliteler hemen hemen eşit. Ama İstanbul deplasmanlarında hezimetlerin biri gelir diğeri gider böyle.
 
Üst Alt