STSL 13/14 H:29 | Torku Konyaspor 1-1 Beşiktaş | M.S | 11 Nisan - Sayfa 8 | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

STSL 13/14 H:29 | Torku Konyaspor 1-1 Beşiktaş | M.S | 11 Nisan


Besiktas'in bombasi asil onumuzdeki sezon patlayacak. Simdi basin, taraftarlari, herkes bunlara taviz veriyor, "stadlari yokken bu kadar yapiyorlar, seneye hersey cok iyi olacak" diye bekliyor ama seneye 1-2 kotu sonuc gelsin ortalik karisacak, "yonetim istifa" sesleri yukselmeye baslayacak.
 
:D Keşke ama 6 haftada 3 yenilgi 1 beraberlik almalı Fener. Üstüne biz 6'da 6 yapmalıyız.. Ama 30.haftada ceza meza olayları olursa belki.



Bunlar yapar o potansiyel varda 2'li averajı almamız lazımdı geçen hafta. O, 2. devre de ki berbat taktik yüzünden atamadık 2.golü.



Burak yine kaçırdı, zaten bu senenin özeti biraz da bu. 1-0 öne geçiyoruz Burak kaçırıyor maç 1-1 bitiyor.
 
Bizim ŞL'ye direkt gitmemizden sonra en çok da şu heriflerin ön eleme oynamasını istiyorum. Hani tutturdular ya 5+0+3 denen saçmalık olsun diye, bir görsünler bakalım orası analarının ligine benziyor muymuş. Gruplara kalıp 2 takımla ŞL'de oynamayı gerçekten isterim ama önce bir görsünler bakalım elin yumruğunu.

Zaten ben onlarin ciddi bir SL hedefi oldugunu dusunmuyorum. Olsa zaten yabanci siniri istemezler, onlarin tek derdi rakipler arayi fazla acmasin. Onlar ilk turda elenmeyi kabul etmistir zaten, razilar.
 
Bilic ile alakası yok. Bilicden önceki sezonda böyleydi. Çoğu genç, başarıya aç ve amatör ruhlu oyuncular. Standart oyuncularla bu kadar olması çok normal. Bizim yapmak istediğimizde yüksek potansiyelli genç oyuncu grubunu bir araya getirmek. Bruma ve telles gibi.. Alınması muhtemel 3 yüksek potansiyelli oyuncu daha var. Mpoku, Doria ve Batshuayi. Bu tür oyuncu gruplarıyla çok iyi işler çıkabilir.
 
Bk947VxIUAAt-bn.jpg:large




Beşiktaş üzerinde oyunlar oynanıyor !!!
 
Gene hakeme sarmışlar. Şerefsizler son dakikada atarken iyiydi. Ulan geçen haftadan sonra insan hakem demeye utanır lan.

Ulan bunlar gibi ahlaktan yoksun takımlarla mücadle ediyoruz ya yazık yemin ederim.



Hele o çapsız özen yok mu.Olayı yabancı sınırına bağladı.neymiş kuralları bozuyormuşuz. Biliç bu konuda başarısızmış. Ulan biliç denen adam çirkefin önde gideni. hakemleri en çok azarlayan adam.Yok ki kardeşim şöyle gerçekleri söyleyecek adam.

Birisi yazmış jonesa faul falan vardı diye orada hiçbir halt yok. nerenizle izliyorsunuz maçı.
 
Üst Alt