STSL 13/14 H:30 | Beşiktaş 1-1 Fenerbahçe | M.S | 20 Nisan - Sayfa 8 | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

STSL 13/14 H:30 | Beşiktaş 1-1 Fenerbahçe | M.S | 20 Nisan


ya arkadaş bir de twitterde dostluk kazandı diye hastag açmışlar, bu nasıl bi memleket ya, yaptıkları şike gittikleri her kurumca tescillenmiş, ikinci ligde olmaları gerekirken şampiyonluk/ikincilik kovalıyolar. Bu şikeyi biz yapsaydık varya emin olun amatör kümeye düşürmüşlerdi bizi aynı hafta.
 
2..olmalıyız.şu şikeci kara kargalarda hakettiğini bulmalı.geriye kalan maçlara mancinisiz çıkarsak tüm maçları alırız.
 
Oha ne yapmis lan bu Caner-Tolga ikilisi.



Caner Tolga'ya disari atacam tamam diyor, Tolga bir kez daha disari at diye isaret ediyor ve disari birakiyor topu. Bu ne sacmalik simdi?
 
Bunların alayının kanı bozuk.

Biliç ve ersun denen şer yoksunu adamlara sesleniyorum.

Ulan şu ülkede azıcık mert, şu şerefsiz ortamdan korkmayan hakemler olsa hiçbir maçınızı 11 kişi tamamlayamazsınız. Öyle karaktersiz oyunculara sahipsiniz. Biliç hakemlerden bahsetsene. Senin gibi çirkefi adam diye yutturuyorlar millete. Bu medya yok mu bu medya...

Ersun denen şikeci, Galatasaray maçına mı gönderme yapmış. Ah ulan Galatasaray yöneticileri şu ciğeri peş para etmez adamları sevindirip konuşturuyorsunuz ya ne diyim size.



Bu arada caner olayına gelirsek. Ulan bunlar harbi insanları salak zannediyorlar. Ama kendilerinde kuş kadar beyin yok farkında değiller.

Ulan bundan önceki maçlarda yapsaydınya centilmenliğini. Kaç kere kırmızı kart göstermedi bu hakemler sana. Çıkıp söyleseydin ya o zaman. Rakip oyuncu yerdeyken devam etmeyi alışkanlık haline getiren kanı bozuk fairplaylik hareket yapmış. İş işten geçti yaa yaparsın tabi. zaten bu yavşak medya dünden razı yazmaya...Sizin futbol camiası gibi alayınızın suratına tüküreyim.
 
Üst Alt