STSL 13/14 H:31 | Fenerbahçe 0-0 Çaykur Rizespor | M.S | 27 Nisan - Sayfa 2 | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

STSL 13/14 H:31 | Fenerbahçe 0-0 Çaykur Rizespor | M.S | 27 Nisan


Şampiyon olduğumuzda ışıkları kapatan,taraftarımıza ana avrat küfür eden,şike yapan başkanını anası babası gibi savunan camiayı tebrik edecek halimiz yok.Ancak paranoyakça yok hakemdi yok baldı diyip tatava yapmaya da gerek yok.Şu deplasman karnesiyle ilk 5-6'da en az hakeden biziz şampiyonluğu.
 
Şikeci şerefsiz haysiyetsiz pisliklerin bu şampiyonluğunun temiz olduğuna beni kimse inandıramaz. Şike bunların geleneklerinde var, gene yaptılar mutlaka. Pislikler.
 
Neden temiz şampiyonluk vurgusu yapılır

Temiz olmadığı için

Bir süre sonra yalan olduğunu bile bile inanırsın

Siz hiç bir Galatasaray`lıdan duydunuz mu

Şampiyonluğumuz tertemizdir vs



Bu sene yukardakiler net böyle istedi

Sezon açıldı başladılar icraate

10 puan fark var ikinci olmayalım diye

Bugün penaltıyı bile çalamadılar

Geçen hafta hafızalarda

Çok uzatmıcam

Anlayan anlamıştır zaten
 
Sezona geniş pencereden bakıp biraz özeleştiri yapmamız gerekiyor.Benim penceremden gözüken bu yılın özeti..Demirören'in Fatih Terim ile SÖZDE 4 maçlık anlaşmasıyla başlayan Galatasaray'ın şampiyonluğunu elinden alma oparasyonu bugün başaralıyla sonuçlanmıştır.Üzüldüğüm konu ise bu oparasyona bilerek veya bilmeyerek en büyük desteği İmparator dediğimiz Fatih Hoca ve büyük başkan dediğimiz Aysal Başkan öncülük ettiler.

Yani basına ve hakemlere fazla iş düşmedi.Üzerlerine düşen dakkalarda da hiç eksik kalmadılar.

Bu sene ağzımızla kuşta tutsak Şampiyon olamıyacağımız KESİN di.

Şimdi gelelim Fenerbahçe'nin Şampiyonluğuna.Uefa'nın aldığı kararlar,Fifa'nın tutumu,mahkemelerin kararını hiçe sayan bir Futbol Federasyon'un geleceğin projesi diye atlayan Fatih Hoca,Fatih Hoca gibi tecrübeli bir Galatasaray markasının bugünleri göremiyecek kadar kör olmasına neden olan Yönetimin bu şampiyonlukda Fenerbahçe Yönetmininden daha çok çalıştıklarına şahit olduğumuz bir sezon geçirdik.
 
34052830789.jpg
 
Üst Alt