STSL 13/14 H:5 | Beşiktaş 0-3 Galatasaray | M.S | 22 Eylül - Sayfa 219 | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

STSL 13/14 H:5 | Beşiktaş 0-3 Galatasaray | M.S | 22 Eylül


şerefsiz federasyon.



Allahtan maçın ortalarında falan olmamış bu olaylar.



yoksa kesin maçı tekrar ettirirlerdi.



2 haftadır bi hükmen mağlubiyeti açıklayamadılar
 
o puanlari öyle veya böyle verecekler.

yapmak istedikleri piskoljik savas.

mesela biz yarin puan kayipedersek iyice

düsük görünecek puanlarimiz tek hedfleri bu

akhisar macini aldiktan sonra punalari aciklarlar.
 
Yaratıcılıkta sınır yokmuş, tebrikler. Şu FByi de dahil edere birer puan şeklinde dağıtma fikri iyiymiş.
 
Ali ece çok güzel bir şey söylemişti; 'Fatih Terim benim elemanım değil, kader birliği yaptığım takım hocamdır' diye kendi kulüplerinden birine gönderme yapıyor , halbuki her kulübe eşit yakınlıkta ve uzaklıkta olmalı tff, gibi birşey demişti. geçmişte yaptıklarıda ortada. niye hala bu adamlar türk futbolunun başında?
 
Derbi kararının verileceği tarih, saat belli oldu

21.10.2013





- SPORX ÖZEL - TFF yönetim kurulunun yaklaşık 1 ay önce oynanan ancak PFDK ve Tahkim Kurulu kararlarının beklenmesinden dolayı bir hayli sarkan Beşiktaş - G.Saray maçıyla ilgili kararını vereceği gün belli oldu.



TFF yönetim kurulu yarın (salı günü) saat 14.00'de İstinye'de yapacağı yönetim kurulu toplantısında 2-1 G.Saray'ın galibiyetiyle giden ancak bitime 2 dakika kala hakem Fırat Aydınus tarafından tatil edilen maçın tescili ile ilgili nihai kararını verecek.



Talimatlara göre maçın hakem, temsilci ve gözlemci raporlarını çerçevesinde kararını verecek olan TFF toplantı sonrası kararını yazılı olarak açıklayacak. 3-0 G.Saray'ın hükmen galibiyeti çerçevesinde tescil edilmesi beklenen karşılaşmayla ilgili TFF yönetiminin bir sürpriz yaparak karşılaşmayı 2-1 G.Saray'ın galibiyeti şeklinde de tescil edebileceği iddia edildi.



Kaynak: Sporx.com
 
Üst Alt