STSL 13/14 H:9 | Kayserispor 2-4 Galatasaray | M.S | 27 Ekim - Sayfa 101 | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

STSL 13/14 H:9 | Kayserispor 2-4 Galatasaray | M.S | 27 Ekim


Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Frikik golünü bir daha izledim de, Ertugrul agir ama gercekten cok agir mallik yapmis. O topu tutamayani döverler lan :D

kurtaramaması çok normal.



hakem düdüğü çalıp drogba topa ilk dokunuşu yaptığında, ertuğrul hala diğer direk dibindeymiş çünkü.



drogba direk bi vuruşla aynı köşeye çok daha kolay bi gol yapabilirmiş aslında.
 
Cüneyt Çakır berbat bir hakem ve ne hikmetse bizim maclarda hep egosu tavan yapiyor.



Ilk gol öncesi Burak'a yapilan faul ile Sneijder'i sakatlayan adam ayni, dakika 30-40dan sonra 10kisi kalmaliydi.



Burak'in gol atmasi, Drogba'nin frikik atmasi 4 gol atmamiz guzeldi:)





♧tapatalk♧
 
Bu maçı her ne kadar 4-2 yenmiş olsak da kötü oynadığımızı düşünüyorum. Kayseri çok zayıftı.

Penaltı yaptırıp gol yemesek adamları oyuna sokmayacaktık hiç muhtemelen.

Geçene hafta 4 hafta gol atamayan Karabük'ten gol yedik.

Bugün de bu sezon bir maçta hiç 2 gol atmamış Kayseri'den 2 gol yedik ve daha fazla yiyebilirdik.

Yorucu maçtan sonra böyle olmasına fazla bir şey diyemiyorum..
 
Maçı izleyemedim işlerim vardı acil ama interneten takip ettim. 2-2 olunca ne sinir oldum anlatamam. Tam da sokara bakmıştım 0-2 öndeyiz 2dk sonra tekrar kontrol ettim 2-2. Şaka gibi cidden. Neyse 2-4 deplasman için çok güzel bir skor. Özetere baktım da ikinci yarı gene bir kaç kontra atak yemişiz iyi ki tam tehlike yaratamamışlar. Şu kontra ataklara nasıl bu kadar dengesiz yakalanıyoruz anlamıyorum. Neyse BJK ile fark 1'e indi, FB ile de 6 puana. İlla ki tökezleyecekler. ŞL'deki 3 puandan sonra bu da ilaç gibi geldi. Umarım devamı gelir artık.
 
Bugün birçok kez dile getirmiştim, yine söyleyeyim, bu tarz lig maçlarında illa bir yabancı tribüne gidecekse bu isim Muslera olmalı.. Önümüzde böylesine saçma sapan bir kontenjan engeli varken, derbiler ile dişli anadolu takımlarıyla oynanan maçlar dışında Muslera değil Ufuk, Aykut ikilisinden biri forma giymeli.



Senin defansın dandik olduktan sonra Muslera değil Neuer olsa hikaye. Yani şu gün çok mu zordu Muslera'yı tribüne göndermek. Veya şu Sabri'yi sağa değil sola atsaydık Dany'nin yerine, sağ kanadı Eboue-Bruma'ya teslim etsek daha mı iyi olurdu yoksa daha mı kötü?



Ha bugün ilk yarıda iyi oynadık ama Eboue-Bruma ikilisi bugün ilk yarıda sahada olsa yarım saatte 5-0 olurdu maç. Ama işte Eboue-Bruma değil de Sabri-Umut olunca böylesine rahat giden maç bi anda 2-2 olur kalıverirsin öyle. Ne yapabildi bugün Muslera? Ki bana göre 2.golde de hatası vardı. Sen Muslera'ysan o topu tokatlayacaksın. Şu hareketi Ufuk, Aykut yapsa yer gök inlerdi. Ama sen Muslera'ysan Ufuk'tan Aykut'dan bir farkın olacak. Umarım Konya maçında tribüne gönderilen isimler Dany ve Muslera olur. Ha derbiler de ve önemli maçlarda elbette ki Muslera oynasın ama şu tarz maçlarda kontenjanı yememeli.



keşke umut vaadeden yerli yedeğimiz olsa da hem bahane olur onun gelişimi açısından. ama elimizdeki yerli kalecileri ben hiç beğenmiyourm açıkçası. yine de muslerayı dışarda tutmak bazen işe yarayabilir.
 
Ilk yedigimiz gol öncesi (penalti oncesi) Dany'e faul yapilmisken Dany faul yapti diye karar veriyor komedi.



Penalti benim standartlarima gore hafif bir penalti.



Cüneyt Çakır hep bizim maclarda böyle.



Bugun 4 gol atmasaydik ne olacakti.



♧tapatalk♧
 
Beyler haginin oğlunu gördünüz mü, harika, GS ye geleceği konuşuluyor, başkan açıklama yapmış..



[media]https://www.youtube.com/watch?v=-iEIlhFOssg[/media]
 
Sabriye söylenecek sayfalar dolusu şey var. Allahını seven bu adamı tribüne göndersin, amigo olarak daha faydalı olur. Sevgi de bi yere kadar..

Mancininin takımında gördüğüm en pozitif şey; hücumda panik olayının daha minimize edilmiş olması.. Ama defansta aynı sıkıntı sürüyor. Tabi eksiklerinde bunda payı vardı. Kayseri gerçekten çok zayıf takım. Bu yüzden bi ölçü de olmamalı bu maç.
 
fenerbahçenin dün ofsayttan attığı golü haber yapan bir site oldumu ama milliyet hemen Burak'ın golüne piero'dan 14 cm ofsayt belirlemiş bunlar babadan oğula nesil
 
[media]https://www.youtube.com/watch?v=jwwQ59C8dME[/media] selam bu benim resimdeki bebek aslanımın ilk 11imizi sayışı biz böyle cimbomluyuz
 
sabri ve danynin bek oynadığı ,umut ve burakın kanat oynadığı bir maçı kazasız atlattık,bu dörtlüyü aynı pozisyonlarında bi daha görmemek dileğiyle..
 
Şu takımın Çağlar birinciyi arayacağı kimin aklına gelirdi ?



6+0+4 ün varlığı bilinirken çağlar birinciyi bırakmak sene başı ne kadar yanlış bir planlama oldugunu gördük.

Aykuta aydına imza attıracağına takımda çakma riera ve hakan baltadan sonra sol bekin yok 2.bir türk bekin yok onu elinde tut dimi..

en kötü hali bile kullanılır yabancı sınırlaması danny den sol bekde harcanmazdı.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt