STSL 15/16 H:1 | Sivasspor 2-2 Galatasaray | M.S. | 15 Ağustos - Sayfa 102 | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

STSL 15/16 H:1 | Sivasspor 2-2 Galatasaray | M.S. | 15 Ağustos


daha yuksek sesle !! SARAYDA TORPILLE HAYIR DE TARAFTAR !!!

HAMZA , DAKIKA 60 2-1 olmus rakibin dagiliyor sen gidip orda Olcan'i cikarip Carolo koyup ardindan Bilal'i cikarip Rodriquez koysaydin mac'i almistik ..

ama sen bekleyip ilk sivasin hamlesini bekledin ve mac'i Umut'u koyarak KATLETTIN !!
 
Arif Joseyi bende bugün çok istedim ama bugün Selçuk iyiydi bende çok küfür ediyorum maçlarda ama beğendim bugün, Chedjou ile savaşan tek kişiydi

C5303 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi


Selcuk zaten ancak savasir..cünkü Selcuk modern futboluna uygun degil. Hizli ve dinamik degil... Aciklarina azaltmak icin savasiyor. Ama bize "+" yapan Oyuncu lazim.
 
Eksigimizin sneijderin oynamis olmasi oldugunu gorduk allaha sukurler olsun.

Bence satsin gerek yok cunku maci nasil ceviriyorduk burak>sneijderdir arkadas sneijder gitsin kumda oynasin

HUAWEI MT7-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
 
Chedjou baya iyiydi. Hücum oynayan, orta saha ve ileri uç oyuncularının dönmediği bir maçta çok önemli hamleler yaptı. Ama her maç bu kadar şanslı olamayız.
 
Son düzenleme:
4-2-3-1 de yakinda tartışmaya açılır.

-------------Muslera
Sabri - Chedjou - Balta - Telles
--------------Melo
--------Selçuk----Bilal
----Yasin-------------Sneijder
-----------Podolski

Bu tip kadrolar yakındır. Fazla boşluk var orta sahada. Koridor desek yeridir.
 
bu maci büyük bir utancla seyrettim. resmen sinirden telefonu parcalayasim geldi!!!! skandal bir performans.. sivas cöp takim olmasa 1 puani bile alamayacaktik.

yedigimiz goller rezil ötesi. 4-5 tane ptt kalitesinde adam bizde ilk 11 oynuyor bu nasil olabilir ya.

2-1 olunca hamza hoca jose rodriguez'i filan oyuna almaktan vazgecti ben artik iyice delirdim.

olcan galatasaray'da yedek bile olamaz, adamin sahada hicbir misyonu yok. herifi duran topta kacirdigi gol haricinde 1 kez bile görmedim, sözde bu adam sag-sol kanat oyuncusu!

orta sahayi akhisar'dan bilal'e emanet ediyor.

sabri desen 100 yil kalsa da iyi yedek olur ötesi olmaz. ilk devre özellikle dikkat ettim sivas %90 hep o taraftan geldi.

chedjou'nun anasi agladi defansta. sagda sabri, yaninda balta ile delirmesin de ne yapsin.

podolski'yi de kanatta kullanmadigi icin telles tek basina oynadi neredeyse mac boyunca, cünki olcan filan hayalet gibi geziyordu. biraz yasin o kanatta defansa gelse de sag tarafa gecince o yardim da kesildi.

hakan balta ile stoper sorunu ortadan kaldirmak isteyen bir hoca galatasaray'in antrenörü asla olamaz. balta olsa olsa 4.stoper alternatifi olur !

yasin öztekin'e bel baglanmayacagini bir kez daha gördük. tamam yetenekli bir isim, eyvallah ama 50 macta da yasin'in ayagina bakamayiz. kötü maclari elbette olacaktir, bu normal... yasin'den iyi yedek oyuncu olur.

kurtarici olarak carole giriyor, hayatinda gol atmisligi filan var mi bilmiyorum. sol bek bizi kurtaracak güya. oyuncuyu elestirmiyorum, tamamen hamzaoglu'nun sucu.

yedek forvetimiz umut bullet zaten ayri bir skandal. adam olsa olsa 3. forvet alternatifi olur, kupada filan oynar. ölmüs artik fizik olarak da bitik durumda.
 
03.png
 
Üst Alt