STSL 15/16 H:24 | Galatasaray 3-3 Başakşehir | M.S | 6 Mart - Sayfa 58 | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

STSL 15/16 H:24 | Galatasaray 3-3 Başakşehir | M.S | 6 Mart


Hakemin Podolski ve Umut'a yapılan 2 net penaltıyı vermedi.Umut'un penaltı olan pozisyonunu tam görmedim ama adamın yüzü kanadığına göre bir şeyler olmuş.
 
Oyuncularımızın maçtaki ortalama pozisyonları:

Cc4HSMcWIAAJ52N.jpg
 
Umut'un pozisyonu penaltı filan değil burnunu da yere düşünce vurmuş, Selçuk ölmüş ağlayanı yok, takım ilk 10 içerisindeyse Muslera'ya yatıp kalkıp dua edelim.
 
Ulan yine getirdigimiz bir sag bek Sabri den daha kotu oynuyor yeter artik ya.
Emre Sneijder ve Yasin'den baska top oynayan yoktu bugun. Degisiklikler ibretlikti.

Sent from my GT-I9500 using Tapatalk
 
Volkan Pala'yı iyi ki oyuna almadı , şu kendini bilmez, sadece ıslıklamak ve küfür etmek için oraya gitmiş güruhun önüne 18 yaşında bi çocuk kurtarıcı diye önlerine atılmamalıydı , çok güzel iş yaptı Orhan Hoca .
 
Selçuk umut ölmüş aglayanı yok.Umut topa vurmaya aciz gene bu maçta yanıltmadı bizi.Selçuk maşallah başakşehirin 2.golüne çok güzel zemin hazırladı.
 
4'lükte gitti. nasıl bir sezondur bu. avrupa ligine bile kalamayacaz.

isin acı tarafı seneye sampiyon olursak CL'den olacaz :(
 
Ligin bitmesine 10 hafta var, şimdiden geçen yıl yediğimiz 35 gol rakamına ulaştık. Bu gidişle 2008'deki rekoru geliştiririz.
 
olmayan penaltı ile beraberliği kurtarıp rakip defansın kıçına çarpıp kaleye giren gol e rağmen adamlar 90+ da galibiyet golünü kaçırıyor 6 pasta içinden ... geçiniz arkadaş herşeyi ... başkanı taraftarı antrenoru ... yahu galatasaray kendi sahasında bi anadolu takımı ile bu şartlarda mı berabere kalır ... bumudur ?
 
Vay anasini 3-3 mü oynamisiz.

Simdi geldim daha eve. Yine cok mu berbat oynadik?
Gelen giden kaleci ile karsi karsiya kaliyor, normal halimiz yani. Balta defansin rezil adamiyken Denayer i cikartti. Semih i kazanmak istiyormus bizim Orhan Atik.
Emre Colak macin en iyisiydi onu da Tarik Camdal icin oyundan aldi :D

Karma karisik bir macti.

Not: Cenk denen kaleci de 2. golde topu tuttu sonra kendi iceri dogru atti :asd22:
 
Son düzenleme:
Üst Alt