STSL 15/16 H:26 | Galatasaray 0-0 Fenerbahçe | M.S | 13 Nisan - Sayfa 160 | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

STSL 15/16 H:26 | Galatasaray 0-0 Fenerbahçe | M.S | 13 Nisan


Beyler podolski atilabilirmis tekrar izledim basmasini, atesle oynamis resmen , cok gaddarca basmis .. diger yandan musleranin pozisyonu temiz, bizim penalti bekledigimiz ceza alanindaki pozisyonda da el yok

ofsayt pozisyonu temiz ,fakat ayni hakem ikinci yari volkan sen in deparinda da ayni hatayi yapmis , volkan topu surse onda da ortada bom bos adam var fenerli, esitlemis hatalari

sneijder in ve nani nin sari kartlarini atlamis. sabriye verdigi sari bence hatali

en buyuk iki hatasi ise , bizim lehimize verdigi serbest vurustaki avantaji kesmesi , ve fenerin bir kritik cikisinda topun carpip taca gitmesi
 
şikecilere bir sezon da 2 maçıda kaybetmediğimiz yıl hangi yıldı acaba? Ölü halimiz ile yine bunlara çelmeyi taktık vala en azından teselli bu,3 gün sonra etoo üstümüzden geçer zaten..
 
Cf8uSH4WEAEmCBz.jpg


Cf8uTZ2VIAA03A3.jpg


15 cm ofsayt :x

Yayıncı kuruluş açıkça yalan söylüyor bence. Kulübün yerinde olsam bu görüntüyü gerçekten bu işin programına hesaplattırsınlar. LigTv denen kanalın suratına çarpsınlar.
 
bir sey dikkatimi cekti, ofsayt pozisyonu ilk yarida oldu, ikinci yarida bu pozisyonu tekrar mi gosterdi televizyon ? cunku sol ustte dakika 51 gorunuyor

bu da ilginc geldi bana
 
Çok adi bi maç oldu fbli topçular az becerikli olsa fark bile olabilirdi. Sahasında bu kadar ezik bi görüntü çizen ligde muhtemelen ilk5e bile giremeyecek bir takım. Buyönetimi destekleyen arkasında duran genel kurul üyeleri vicdanen ne hissediyor acaba?

K012_2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
 
.............................Muslera................
............Denayer...Chedjou...Hakan.....
Linnes...........Selçuk......Bilal...........Olcan
............................Sneijder.....................
..................Umut................Podolski.........

Kadro bile kurulmuyor adam akıllı , yeteneksizler ordusu
 
Son 10 macta 1 galibiyetimiz var sadece. Bu kadro evet cok kotu ama bu kadar da degil kusura bakmasin hic kimse. En azindan 3 galibiyet al lan ne bileyim.

Sent from my GT-I9500 using Tapatalk
 
arkadaş ben 2. yarı kapattım izlemedim yahu orta sahayı geçemediğimiz bi derbi hatırlamıyorum ben ... arenada nasıl böyle oynarız ... takım kötü olabilir ama press yapmama mucadele edememe .. bunların izahı yok ... gol yemediysek ALLAH ın lütfu ... başka birşey değil
 
Yazık statta bile beraberliğe sevinen vardı.
Üzüldüm kendi adıma kahroldum.Kim şampiyon olmuş kim ligi kazanmış bize ne kardeşim.Çıkıpta şu maçı yenemedikten sonra hiç bir önemi yok.
3 arkadaş gittik kahrolduk döndük son yıllarda izlediğimiz en aciz Galatasaray'ı izledik beraberliğe razı korkak sinmiş bir takım.
Ve beraberliğe sevinen renkdaşlar.

Neresinden tutsam elimde kalan bir akşam.Evlada çoluğa çocuğa anlatılacak kadar kötü bir sezon Allah daha kötülerini yaşatmasın.
Dursun gibiler Özhan gibiler AdnanS gibiler girmesin bir daha bu klüpten içeri.Şikebahçeli embesillerden daha kötü kongre üyelerimiz var.

Siktir olun gidin kardeşim bu klüpten pilavınızı başka yerde yiyin zehir zemberek geçti koskoca sezon koskoca yıl.Yatacak yeriniz yok.Şu sezon harcadığım paralar haram zehir zıkkım olsun.1 maç istedik be onu bari alsaydınız ruhsuz köpekler yeniliriz berabere kalırız ama inanın kasımpaşa gençlerbirliği vs vs ligdeki her takım bizden iyi futbol oynuyor.

Kadromuz kötü tamamda bu kadar ruhsuz onursuz oynamaya hakkımız yok oyuncular bile maç sonu beraberliğe sevindi resmen sahada.İçim kan ağlıyor.
 
* İnter çok büyük ihtimalle Canerle anlaştığı ve Nagatomoylada sözleşme yenilediğine göre Alex Telles geri dönecek sene sonunda .
* Bruma nında opsiyonu kullanılmaz çok büyük olasılıkla .
* Şuan en az 7-8 oyuncunun transferine ihtiyaç var ama bazı bölgeler varki olmazsa olmaz.


.........................Muslera.................. ...
Linnes.......Chedjou.......xx1xx.......Telles
..................xx2xx.......Selçuk............. ..
....Sinan.............Sneijder..........Bruma....
............................xx3xx................. ...



* Ne yazıkki şu yukarıdaki ki 11 den Muslera , Sinan , Sneijder haricinde 11 de olmayı hakedecek adam yok.

Şu bedava adamlarlada güzel kadro olabilirdi. ama çapsız başkandan beklemediğimiz için öyle birşey.

............................Muslera............... ......
Vanderwiel......Nkolou.....Caceres....Caner
.......................Topal.....Selçuk.......... .....
.......Feghouli.........Sneijder.......Ben Harfa....
............................XXXXX................. ......

* Sene sonu bonservisi elinde forvet adamakıllı birtek İbrahimovic var. Onuda alamayacağımıza göre parayı birtek buraya bascaz. Selçuk da o paralara ne yazıkki sittinsene yedek kalmaz
 
Besiktas forumuna bir goz attim adamlar bildigin 90dk icin hasta Galatasaray'li olmus :D

Su girsin , bu ciksin falan puhaha

Yalniz soyle bir yorum gordum ve icim daraldi yeminle. Adam sonuna kadar hakli...

"bu gs'nin ne berbat kadrosu var arkadaş! ilk kez alıcı gözle bakıyorum da yedek kulübesindeki isimleri görünce içim daralıyor."

Bunlari bile boyle konusturan yoneticilerin , futbolcularin abv
 
Besiktas forumuna bir goz attim adamlar bildigin 90dk icin hasta Galatasaray'li olmus :D

Su girsin , bu ciksin falan puhaha

Yalniz soyle bir yorum gordum ve icim daraldi yeminle. Adam sonuna kadar hakli...

"bu gs'nin ne berbat kadrosu var arkadaş! ilk kez alıcı gözle bakıyorum da yedek kulübesindeki isimleri görünce içim daralıyor."

Bunlari bile boyle konusturan yoneticilerin , futbolcularin abv

Adam haklı biz kadro kuramıyoruz doğru düzgün bırak yedekleri sağa çevir sola çevir bizim kalitemizde max 6 oyuncu sayarsın gerisi 22 tane çöp.
 
Üst Alt