STSL 15/16 H:4 | Beşiktaş 2-0 Başakşehir | M.S | 13 Eylül - Sayfa 3 | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

STSL 15/16 H:4 | Beşiktaş 2-0 Başakşehir | M.S | 13 Eylül


geçen sene rakiplerde rezildi bizde rezildik biz şampiyon olduk bu yıl rakipler fazlasıyla güclendi bizse güc kaybettik

bunu göremeyen bir hoca ve başkana sövüncede aman efendim sen nasıl söversin oluyor
 
Gomez iyi oyuncu ama 2 hafta sonra sakatlanırsa kimse şaşırmasın. Bayern neden her sene 25-30 gol atan adamı bıraksın? Ben biraz Baros'a benzetiyorum.

Baros müthiş golcüydü ama sürekli sakatlanıyordu.
 
Gomez Bjk için cidden çok büyük transfer Bjk bu adamdan tam randıman sağlarsa 20 gol atar en az oyun içinde ise pasif falan değil bu adam top dağıtımı,koşuları falan oldukça başarılı Gignacı,Gomezi istemeyenler vardı ama sonuç hüsran oldu Burak-Umut kazmalarına kaldı takım.
 
Aha 3 kupacılar buraya gelmiş :D Şiketaş başlıklarına mı kaçar oldunuz artık? Polar kaç para oldu onu deyiver hele alırım belki bir tane :asd:
 
Ver kardesim ver, like manyagi yap beni. Ama bu kafani da ne olursun degistirme, hep destek tam destek devam et. Senin gibiler yüzünden Dursun gibi Hamza gibi adamlar agzimiza ediyor iste.

Tamam o zaman her sene teknik adam degissin yonetim degissin hatta dur playstation kolunu sana vereyim siz yonetin kulubu. Ben burda kisileri savunmuyorum. Galatasarayi savunurum. Sizin yaptiginiz kotu giden bir gemiyi batirmaktan baska hicbir ise yaramayacak. Ha bununlada mutlu olacaksin devam et
 
Aha 3 kupacılar buraya gelmiş :D Şiketaş başlıklarına mı kaçar oldunuz artık? Polar kaç para oldu onu deyiver hele alırım belki bir tane :asd:

artik öyle girmiyorlar. Hamzaya hakaret edemezsiniz diye aglama numarasi yapiyorlar. Üstte olan şahis buna örnek. Ben bunu nasil savunayim diye beynini zorluyor. Buradan yürürüm diyor. Forumda dikkat çekme çabasi işte yazik valla:D
 
Üst Alt