STSL 15/16 H:8 | Galatasaray 4-1 Gençlerbirliği | M.S. | 17 Ekim - Sayfa 61 | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

STSL 15/16 H:8 | Galatasaray 4-1 Gençlerbirliği | M.S. | 17 Ekim


Benim GS kaptanı olarak görmek istediğim adam, diğer topçular itiraz ederken onları sakinleştiren adamdır. Gidip hakeme bağırmanın birşey değiştirmeyeceğinin bilincinde olmalı kaptan kişi.

Bunu duygularına yenik düşüp yaptıkları da yok, ŞL maçlarında hepsi mum gibi oluyor. En fazla no faul diyip gidiyolar. Niye? Çünkü orada takmazlar seni. Bunu biliyorlar. Burada horoz gibi oluyor bu tipler. Karaktersizler çünkü. Sporcu değiller.

Yasin de çok iyi top sektiriyor fln. Kendini iyi atıyor.

Hepsinden kurtulmalıyız, Mümkünse Türk olarak sadece Balta, Semih ve Gümüş kalacak şekilde bir kadro kurmalıyız. Jose, Carole gibi adamlar düzgün adamlar istiyorum takımda. Olacak iş değil de istiyorum işte.

hic yok mu ? Kusura bakmada , bu bircok kaptanlarda var. Hele Bi Ramos'a bak Real Madride. En kolay örnek.

Ama bencede Sneijder kaptan olmasi gerek
 
Rijkard dönemindeki gibi olduk :) ilk golü ye kewell arda lincoln keita baros nonda çevirsin 4-1 bitsin :) rahat 5-6 tane böle maçımız vardır
 
Yıl oldu 2015 FT nin yamağı hala Sneijderi ısrarla sol çizgide oynatmaya çalışıyor!!

Ne zaman Yasin girdi, Wes yerine, yani dunyada en iyilerinden olarak tanindigi forvet arkasi pozisyonuna gecti mac dondu!
 
Maç sırasında burada olamamam dolasıyla göz ucuyla maç başlığı altında yazılan postlara bir göz atayım dedim vee o da ne. Abi ne goy goy dönmüş yemin ediyorum. Özellikle gollerden sonra inanılmaz dönüşler yaşanmış. Hele de Chedjou olayında sandalyeden düştüm gollerden önce ve sonraki postlara baktığımda.
 
Yıl oldu 2015 FT nin yamağı hala Sneijderi ısrarla sol çizgide oynatmaya çalışıyor!!

Ne zaman Yasin girdi, Wes yerine, yani dunyada en iyilerinden olarak tanindigi forvet arkasi pozisyonuna gecti mac dondu!

Taraftar joseyi oynat dediği için sırf gaz almak için joseyi koydu 11 e yasini kesip sneijderi sola çekti ama bu seferde bilal de forvet arkasına geçti , 2.yarı bilali çıkarması gerekirken evlat olduğundan çıkarmadı jose çıktı yasin girdi böylece sneijder mevkisine geçti ve maç döndü ama bu seferde suçlu jose oldu jose varken kötü oynuyoruz bakın mesajı verdi fb lobiside iş başında jose iyiki çıktı dedi ve görev tamamlandı 3 4 maç görmeyiz artık joseyi.
 
Eurospor kanalında u17 dünya kupası var canlı.

Brazil - Korea .. Korea takımında Lee diye çocuk var. Barça alt yapısından.
 
Yalnız şu cok hosuma gitti selçuk bu maç resmen yırtındı ve sneijder bu sene hep adam kovalıyor bunlar güzel seyler birde bagzen cok pas yapıyoruz yana değil dikine ve iyi bir santraforumuz olsa bu atakları güzel noktalaya biliriz oraya kadar gercekten cok güzel getiriyoruz topu.
 
Üst Alt