STSL 18/19 H:33 | Galatasaray 2-1 Başakşehir | MS | 19 Mayıs | ŞAMPİYON GALATASARAY! - Sayfa 28 | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu
48551.jpg


Visca varken Mariano olmamalı bir sola çekerler Viscayı delik deşik eder orayı, Linnes-Nagatomo ideal ikilidir orta sahada Fernando-Donk tartışmasız.

Benim 11 'im de bu. 12nci yabancı da -eğer sakat değilse- Kostas olsun.

Haftalardır top kontrolü sıkıntısı yaşayan ve adam karşılayamayan Ndiaye, ve birkaç haftadır ağır kaldığı için delik deşik olan Mariano bu hafta maç kadrosuna giremez sanıyorum.
 
Başakşehir 2 sene önce beşiktaş ile yarışırken cengiz ünder li kadrosuyla çok çok iyi bir takimdi.

Geçen sene çok iyi bir takimdi.

Bu sene ise iyi bir takım.

Futbol olarak 3 yıldır geriye gittiler.

Bu yıl içeride bizi hem de bir sürü eksikle dibe vurmuş halde yakaladılar yenemediler.Eren derdiyok biraz dikkatli olsa yeniyorduk hatta.

Deplasmanda bitik fenerbahçe ye en az 10 tane pozisyon verip şans eseri beraberliği kurtardılar.

Içerideki fb maçını zar zor son anlarda kazandılar ki mac 2.yarı fb ye dönmüştü.

Ilk yarıda bjk yi yendikleri maçta son 60 dakika orta sahayı geçemediler neredeyse..

3 hafta öncede dağınık bjk ye karşı öne geçmelerine rağmen yenildiler.

Bu maçlardan sadece yenildikleri beşiktaş maçının ilk 30 dakikası iyiydiler onun dışında vasati hiç aşamadılar.
 
Hakem kararlarıyla Galatasaray tarihini kirletecekleri maç , Federasyon için bulunmaz nimet , Bu maçta şampiyon belirlenecek ve iş sadece birkaç art niyetli hataya bakar .

Galatasarayın son maçta şampiyonluk vermesi büyük yankı bulacak , her winner takım denildiğinde bu maç hatırlatılacak , Kadıköyde kupa kaldırdık dediğimizde siz de başakşehire tur attırdınız denilecek , hakem kararları denilse tüm fbjk paydaşları algı oluşturacak ve yalnız kalacağız

En büyük korkum ise taraftardaki rahatlık ve tüm sezonun intikamın alınacağı maça hiç de hazır olmaması
Evet, bu maçta kolay penaltıyı rakip, ucuz kartları ise biz alırız gibi geliyor. Şurası kesin ki, bu maç bize -bu kadar algı operasyonunun üzerine-, çok çok bariz olmadıkça penaltı vermezler.

Tam da Şota 'nın bir reklamda dediği gibi, önde basıp yapıştırılacak bir maç aslında. Rakip yaşlı, rakip 2'li mücadelede zayıf, rakip kısa.

Başak'ın artıları ise, Visca 'nın inanılmaz formu, pas oyununu ve saha içi yerleşimlerini iyi yapmaları.
 
Oynattığı 10 derbiden 8ini berabere bitirten Cuneyti hakem verecekler bu maça. Etliye sütlüye karışmayayım diye son haftaya bırakabilir ligi. Ozaman işler sıkıntı işte. Sivas in bir amacı olmasa bile , fener köpeği mecnun o maçta elinden geleni yaptırabilir ortamı germek için. O yüzden tatava yapmadan bu maçı yenip şampiyon olmalıyız
 
Bu maçi çok rahat aliriz. Maç öncesi o soyunma odasinda olanlari görmek isterim açikcasi. Tam hocanin sevdigi maçlar zaten. Biz böyle bir maçi hiç kaybetmedik. Hele kendi evimizide hiç vermeyiz rahat olun.


Gesendet von iPhone mit GSCimbom Forum
 
Marcaonun insta Storysinde soyunma odasindan bir görüntü arkadan Abdurahimin sesi çikiyor ‚Basaksehir maçinda büyük prim var“


Gesendet von iPhone mit GSCimbom Forum
 
Bilet arıyorum bilet bilet. Doğum günümde maç bu kardeşinizi bi sevindirin parası neyse vericem ya

CLT-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
 
Ellerinden geleni yapıcaklar bu maç. Çok pis oyunlar dönücek. Kusursuz oynayıp koyup geçmemiz lazım. Bu algılar boşuna değildi. Sakin olmak lazım, kinimizi diri tutmalıyız.
 
Üst Alt