STSL 19/20 H:1 | Sivasspor 3-0 Beşiktaş | MS | 17 Ağustos - Sayfa 26 | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

STSL 19/20 H:1 | Sivasspor 3-0 Beşiktaş | MS | 17 Ağustos


Ulan maçtan önce o kadar övdük, bok gibi top oynattı Apo, rezil çıkardı bizi. Pas oyunu iğrenç, yerleşim iğrenç, Vida kaç kere topu aldığında 20 metredeki adama pas atmaya çalıştı ben sayamadım. Kaleci zaten geleni gideni şişirdi, bir Ruiz ayağa çıkmaya çalıştı, onun dışındakiler berbattı. Bu oyunla bir şey olmaz Beşiktaş'tan. Herifler benim beklediğim oyunun emarelerini gösterip 3 tane yeseler bu kadar şaşırmazdım ama bayağı bizden hallice, kopuk, iğrenç bir oyun oynadılar. Avcı Başakşehir'deki alışıldık oyununu bırakıp hemen büyük takım triplerine girerse hali milli takımdan da beter olur. Neyse, şu maç için haddinden fazla konuştum, beter ol Beşiktaş.

Neden övdünüz ki Apo’yu?


iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
 
Ilk maç İstanbul'da 7ci haftada üstelik. Ve ikinci devre maçıda çok iyi bir döneme denk geliyor hava şartları konusunda.

Takım beklenen şekilde ilerler ise net favori oluruz....ha sürpriz sonuçlar olabilir tabiki yani.
 
NLnVgN.png


:asd: :asd:
 
Neden övdünüz ki Apo’yu?


iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Başakşehir'de savunmadan çıkma oyununu beğeniyordum. Çok ağır tempolu ve genel anlamda verimsiz de olsa Emre gibi bitik Mahmut-Epureanu-Da Costa gibi ortalama oyuncuları çok iyi göstermişti genel anlamda. Adamın Başakşehir'de de Barca oyunu oynattığı yoktu ama en azından ağır tempoyla topa hakim oyunu oynatıp bizim gibi 80 metrede top oynamaya çalışan büyük takımların aksine daha muhafazakar ama bireysel hataya daha kapalı bir takım yaratmıştı. Bu yüzden de zor kaybeden ve Mert-Volkan gibi vasat kalecilere rağmen zor gol yiyen bir takım yaratmıştı. Hücum anlamında herkesten vasat hoca da olsa bu saha yerleşimiyle ve pas oyunuyla ülkede rakipsiz olduğunu düşünüyordum. Vida'nın, Gönül'ün ve bilhassa Caner'in ayakları Başakşehir'deki muadillerinden bile kötü ama ben Beşiktaş ilk maçlarda hazırlık maçlarındaki gibi top kaybından gol de yese bunun daha ziyade Vida'nın bireysel hatalarından, Caner'in şişirme merakından kaynaklanacağını düşünüyordum. Dün savunma tandemiyle orta saha Başakşehir'den farklı olarak o kadar birbirinden kopuk ki büyük sevinçle Avcı'nın Beşiktaş'ta henüz hiçbir şeyi yerleştiremediğini gördüm. İnşallah bu minvalde devam ederler zira ben Başakşehir'deki gibi bir sistem kurduğu takdirde 2 yıldır nefret unsuru kulüple ucundan kaçırdığı şampiyonluğu Beşiktaş gibi büyük takımla yakalayabileceğini düşünüyordum. Bu kafayla devam edip cürmünü aşıp büyük takım dengesizliğini devam ettirirse hali son 1.5 yılın Şenol Güneş'inden de beter olur. Ki en azından Beşiktaşlıların gözünde Şenol Güneş'in 10'da 1'i bile sempatiye sahip olmadığından en geç 4-5. haftada yuhalamalar başlar. İnşallah o günleri de tez zamanda görürüz.
 
Üst Alt