Suat SARI: "Galatasaray UEFA'dan yine ceza alabilir" | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Suat SARI: "Galatasaray UEFA'dan yine ceza alabilir"


Galatasaray'da bir yandan yeni sezonun bütçe yapılanması genel kurulda masaya yatırılacakken, diğer tarafta kulüp üyesi Suat Sarı'dan son derece çarpıcı iddialar ortaya atıldı.


FutbolArena - Galatasaraylılar Platformu'nda açıklamalarda bulunan kulüp üyesi Suat Sarı, son derece önemli açıklamalarda bulundu.


Galatasaray UEFA'dan yine ceza alır mı?


Galatasaray kulüp üyelerinden Suat Sarı, Galatasaraylılar Platformu'nda konuşarak birbirinden önemli açıklamalarda bulundu. Dursun Özbek'in istifa etmesi gerektiğini savunan Sarı, kulübün mali tablosundaki olumsuz durumlardan bahsetti.


"DURSUN ÖZBEK İSTİFA ETMELİ"
"UEFA, 30 milyon zarara izin verirken Galatasaray bu sezon ilk 6 ayda 40 milyon euro zarar etti. Böyle giderse Galatasaray'ın UEFA'dan yeni bir ceza alma tehlikesi var. Dursun Özbek'in bana göre istifa etmesi gerekiyor."


GALATASARAY'DA YOLSUZLUK İDDİASI


Galatasaraylılar Platformu'nda açıklamalarda bulunan bir başka isim Tunç Üner'den ise çarpıcı bir iddia ortaya atıldı. Kulüp üyesi Tunç Üner geçmişte birçok transferde yolsuzluk yapıldığını iddia ederek, "Bir Rumen oyuncunun transferinde ilk yönetim toplantısında 150 bin dolar olak transfer bir sonraki toplantıda 1 milyon 150 bin dolar olmuş. 2.5 milyon euro'ya Büyükşehir'e gidecek bir oyuncuyu 3.5 milyon euro'ya Galatasaray'a transfer edildi." diye konuştu.


"MARKA DEĞERİ DÜŞÜYOR"


Kulüp üyesi Suat Sarı ise yine birbirinden önemli açıklamalar yaptı. Sarı, Dursun Özbek 2016 sonunda 200 milyon TL şahsi kefalet imzası atmış. 80 milyon TL nakit para ortaya koymuş. Bu büyük bir olay ve fedakarlıktır. Dursun Özbek'i tebrik etmek lazım. Ancak Galatasaray'ın marka değeri her yıl daha fazla düşüyor. 2015'te dünyada 19, 2016'da 39 ve bu sezon 50. sıranın altına düşmemiz söz konusu." diye konuştu.
 
flas_galatasaray_uefadan_yine_ceza_alabilir_yolsuzlukJb.jpg
 
"Bir Rumen oyuncunun transferinde ilk yönetim toplantısında 150 bin dolar olan transfer bir sonraki toplantıda 1 milyon 150 bin dolar olmuş."

Kim bu? Hagi zamanından bahsediyor sanırım, bayadır Rumen oyuncu transfer etmedik çünkü.
 
Üst Alt