süheyl batum | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu
korkusuz ve bilezik gibi geçirmeyi seven divan kurulu üyesi.

Süheyl Batum: “Bakın ben siyasete girdim, çıktım. Beni iyi dinleyin, bugün Galatasaray’a karşı yürütülen opersayon çok ince çalışılmış, çok planlı bir harekettir. Büyük bir algı operasyonu çalışmasıdır.”

Süheyl Batum: “Ben Fatih Terim'e sahip çıkınca bana 'FETÖsaraylı' diye yazdılar. Ben de 'Siz bizi 2011'de Türk Ordusu'nun yarısı hapse atılırken FETÖcülerle halı saha maçı yapanlarla mı karıştırdınız?' dedim.”

Süheyl Batum: “Biz Galatasaray olarak hatalıyız. Geçen seneki şampiyonluğu ne yaptılar ne ettiler sokaktaki çocuğa ‘Siz şampiyonluğu hakemle almışssınız’ dedirtecek hale getirdiler. Bu büyük bir algı operasyonudur. Bunun farkına varalım.”

Süheyl Batum: “Biz, bize yakışmaz, Galatasaraylıyız bunlara itibar etmeyiz dedik ama bize yapılanlar sessiz kaldık, suskun kaldık. Hatamızdır.”

Süheyl Batum: “Bunun tweetini de attım, burdan söyleyeyim: Biz Türk ordusunun yarısı içeri atılırken, 3 Temmuz’a kadar o işi yapanlarla halı saha maçı yapıp tavla oynayan, 3 Temmuz’dan sonra Atatürk’ü hatırlayan bir camia değiliz. Biz dün de bugün de Atatürkçüyüz.”

Süheyl Batum: “Bakın açıkca söylüyorum başımıza sarılmaya çalışılan şey Galatasaray’ın biat etmemesiyle ilgilidir. Taa bu işler stadyumun açılışından geliyor. Galatasaray’a asla boyun eğdiremediler. Asla da eğdiremeyecekler.”
 
Yönetime böyle ta.aklı adamlar lazım. Her tarafa yaranma çalışmaları bir yere kadar, bazen insanların yüzüne de şerefsizliklerini vurabilecek dirayette olmalısınız.
 
Boğazın öte tarafındakilere deep throat yapmış reyiz helal olsun.

İşte bu kulübe böyle sözünü sakınmayacak, kulüp üzerinden yapılmaya çalışılan algı operasyonlarına pabuç bırakmayacak yiğitler lazım.
 
Bam bam bam konuşmuş doğruları. Inşallah başına bir şey gelmese bari.

Bu tür siyaset ortamında bu şekilde konuşmanın nekadar sağlıklı olduğu tartışılır.

Arkası sağlamdır herhalde
 
Çok güzel konuşmuş.

Geçen sene hakemlerden başı en çok yanan kulup biziz, bunu hangi ölçekte olcerseniz böyle çıkar ama bu şampiyonlugu algi oyunlariyla hakem sayesinde kazanılan şampiyonluğa çevirdiler.


Tutturmuslar bir fetocu yaftası, kim kime fetocu gibi terör örgütü yaftası atarsa ceza almalıdır.
 
milletvekiliyken de böyleydi,yeni bir şey değil

CHP nin içinde ki en büyük muhaliflerdendi,sonunda ihraç ettiler sanırım
 
chp'nin old boyzlarından. ihraç edildikten sonra ne yaptı bilmiyorum. en son anayasa oylaması sürecinde 'hayır' dediği için bahçeşehir üniversitesi tarafından derslerine son verilmişti.

bu arada kendisinin ilk adı bedii'dir.
 
Üst Alt