Sumudica: "Sanki karşımızda Galatasaray'ı 5-1 yenen bir takım yoktu" | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Sumudica: "Sanki karşımızda Galatasaray'ı 5-1 yenen bir takım yoktu"


150820170052409271438.jpg


Kayserispor Teknik Direktörü Marius Sumudica, Emmanuel Adebayor'un gol öncesinde topa eliyle dokunduğunu kendisine itiraf ettiğini dile getirdi.

"İlk önce oyuncularımı tebrik ediyorum buradan. Sanki karşımızda Galatasaray'ı 5-1 yenen bir takım yoktu. Hakemlerin yaptığı hatalar sonrası ağlayan bir hoca değilim. Ama bugün golde önce Tiago itildi, sonra da Adebayor herhalde saatini kaybetti!"

"Hakemin bize karşı yaptığı hatalara ağlayan bir teknik adam değilim. Adebayor saatini kaybetti herhalde, koluna çarptı top. Gerçekten karakterli bir oyuncu, devre arasında koluna çarptığını bana söyledi."

"Trabzonspor maçında penaltımız vardı, 2 puanımız gitti, burada hatadan 2 puan daha kaybettik. 4 puan daha alsak, 3. durumdaydık herhalde. Benim tarafıma da hata yapsınlar."

Fanatik
 
Hadi şimdi de Sumudica’yı getirelim. Küçük takım hocalığıla büyük takım hocalığı bir değil, anlayın artık şunu


Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
 
Sen olaya benimle ayni fikirdeyse mantığıyla bakıyorsun heis. Tudor konusunda forumun %90’ı benimle ayni fikirde, demekki tüm forum bozulmuş kafa olarak.


Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi


tudordan fln bahsetmedim ki
attigin msjin tonundan ve millete operasyonlarindan sozettim
bkz dost aci soyler
 
tudordan fln bahsetmedim ki
attigin msjin tonundan ve millete operasyonlarindan sozettim
bkz dost aci soyler

Alakası yok yav son zamanlarda oynanan büyük maçların fazlalığı ve yoğunluğu, üzerine alınan berbat sonuçlar tek beni değil milleti de geriyor. Özellikle maç sonralarının sıcaklığıyla sert yorumlar çıkabiliyor ama operasyonla falan ilgisi yok. Anadolu takımında her iyi giden hoca büyük takıma TD olamaz, bence bu.


Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
 
Kanatsız çift forvet çıkarken başlamadan fark yemiştik zaten ama malesef Tudor sorun sistemde değil kişisel hatalarda deyip kendini kandırmaya devam ediyor. Bu adamın hayal dünyasına yaşaması en büyük sorunu. Bundan sonraki kariyerinde bizim en fazla 3 gömlek aşağımızda takımları çalıştırabilir.
 
Üst Alt