Sumudica'dan Büyük İtiraf: "Maaşımın 5 katı teklif aldım, gitmedim!" | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Sumudica'dan Büyük İtiraf: "Maaşımın 5 katı teklif aldım, gitmedim!"


5248141.jpg


Süper Lig İlhan Cavcav Sezonu'nun flaş ekiplerinden Kayserispor'da teknik direktör Marius Sumudica, Doğan Haber Ajansı'na (DHA) özel açıklamalarda bulundu. Kayseri'nin hocası, Katar'dan şu anki maaşının 5 katı teklif aldığını ancak gitmediğini söyledi.

Şu anda bulundukları konumu, oynadıkları güzel futboldan dolayı hak ettiklerini söyleyen Sumudica, "Geçen sene 15'inci sırada bitiren bir takım. Ondan önceki sezon da aynı. Bu sezon 30 puan topladık, bu bizim için çok iyi bir durum. Bizden alt sıralarda olmamız bekleniyordu, ama biz güzel futbol oynadık, bunu hak ettik" dedi.

"HEDEFİMİZ İLK 8"


Göreve geldiğinde yönetimin kendisine "Kümede kalmak hedefindeyiz" dediğini belirten Rumen çalıştırıcı, "İlk geldiğimde yönetimle konuştuk, yönetimin hedefi kümede kalmaktı. Ama takım 2-3 maç oynadıktan sonra seviyeyi gördüm. Hedefimi ilk 8 olarak koydum. 25 puanı bulduktan sonra başkan bana takımı 5'inci, 6'ncı sıralarda görmek istediğini söyledi. Ama ben takımın seviyesini gördüm. ilk 8 hedefimiz. Ama her hoca daha fazla ister. İlk 8 benim hedefim, ama 5'inci veya 6'ncı olsak da fena olmaz" diye konuştu.

"YÖNETİM 500 BİN EURO'YU KABUL EDERSE, BANA İHTİYAÇLARI YOK DEMEKTİR"


Futbolda her an her şeyin olabileceğini belirten Sumudica, "Kontratımda 500 bin Euro'luk bir madde var. Ben hiçbir şey değiştirmek istemiyorum. Kontratım zaten 2 senelik. Önüme bir teklif geldi, buradan ayrılmayacağımı söyledim. Bir hedefim var. Şu anda Kayserispor'dayım, yaza kadar da burada olacağım. Yazın duruma bakarız. Gitmeyi hiç düşünmedim. Şu an onu düşünmüyorum ama kulüp 500 bin Euro'yu kabul ederse, demek ki Sumudica'ya ihtiyaçları yok. Beni göndermek istemezlerse, maddeyi 1-2 milyon Euro'ya çıkartırlar, gitmem de daha zor olur" ifadelerini kullandı.

"LUCESCU'YA ZAMAN VERİLMELİ"


A Milli Takım Teknik Direktörü Mircea Lucescu ile ilgili yorum yapan Marius Sumudica, "2-3 maçın ardından bir hocayı değerlendirmek çok yanlış. Milli takımlar kulüp takımları gibi değil. Futbolcularla sık çalışmıyorsunuz. 1-2 günde Lucescu'dan başarı beklemek yanlış. 1-2 sene beklemek gerekiyor. 2-3 maçla başarı elde etmek çok zor. Lucescu zaten başarılı bir hoca, sabredilirse burada da başarılı olacaktır" ifadelerini kullandı.

"TÜRK HAKEMLER, RUMEN HAKEMLERDEN DAHA İYİ"


Türk hakemler ile ilgili konuşan Sumudica, "Türk hakemleri sadece Rumen hakemlerle kıyaslayabilirim. Türk hakemler, Rumen hakemlerden daha iyi. Hakemler de insan, onlar da hata yapabilir. Ben hakemlerin kasıtlı hata yaptığına inanmıyorum. Saniyede düşünerek karar vermeliler. Yanlı değiller, işleri çok zor. Hata yapma lüksleri var. Kayserispor'un lehine ve aleyhine çalınan düdükler var, bence aleyhine olan daha çok. Türk hakemleri maçları iyi yönetiyor" dedi.
Sumudica saha kenarındaki hareketlerinin taraftarlar tarafından çok sevildiği ile ilgili gelen bir yoruma, "Ben bir tiyatro oynamıyorum, futbolu böyle yaşıyorum, karakterim böyle. İyi sonuçlar almasam bunlar konuşulur muydu bilmiyorum" cevabını verdi.

Fanatik
 
Üst Alt