Süper Kupa'da Sahaya Giren Youtuber'ın 3 Yıl Hapis Cezası Alması Bekleniyor - Sayfa 3 | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Süper Kupa'da Sahaya Giren Youtuber'ın 3 Yıl Hapis Cezası Alması Bekleniyor


Neden rezil olduk? Neden skandal? İtibarımız neden zedelenmiş olsun? Kafanız mı güzel arkadaşlar?

Dünya'nın her yerinde insanlar sahaya atlıyor. Kusursuz olmaya çalışma, eziklik duygusundan sıyrılın. Şampiyonlar Ligi Finali'nde kadının biri sahaya girdiğinde kimse skandal, İspanya rezil oldu demedi.


Sen Türkiye'sin küçük düşüneceksin sevgili Mahir bey. İspanya'ya olan algı deli ve güzel taraftar olurken, burada olunca güvenlik sağlayamayan Türkiye olur. Juventus'u kafeslerimizde bekledik zamanında malum. Bize olan bakıştaki ikircikli tutumun sonucu demek daha doğru olur eziklikten çok.

Canı sıkılan ceza almayacağını bile bile sahaya girsin habire o zaman? Cebinde 10 lirası olmayan adamdan nasıl tahsil edeceksiniz o müthiş insancıl tazminatları? Sahaya girip birine yumruk atmadığı için veya tükürmediği için mi rezil olmadık? Sahaya girenin insiyatifine bırakalım ülkenin sahalarını. Ne de olsa cezası hapis olmamalı? Şakacı bir youtuber kardeşimiz işte.

İngiltere'de parktaki tacizciye ceza veren hakimin mantığı uygundur bu duruma. Oradaki kadın hakeme, oyunculara tokat atma ihtimaline, onları rahatsız etmesine 3 yıl verilmeli. Kanunu bilmemek de bahane değil tahmin ediyorum.
 
Tabiki yaptigi rezillik diz boyu. Ama 3 yil hapis nedir aga
Sen git yüzlerce milyon dolarlık stadı boğazın dibine yap.. Dünya'ya reklam yapmak için muhteşem bir organizasyonu memlekete getir.. Sonra .... 'nin biri çıksın sahaya atlayıp buna gölge düşürsün..kendince rant elde etmeye kalksın..

3 yıl yetmez.. Youtube kanalına el konulsun.. Bütün mal varlığına el konulsun..
 
Son düzenleme:
Komik. Yaptığı ne kadar yanlışsa, verilen "itibarı zedeledi" düşüncesi de bir o kadar yanlış. Cezası olur, olmaz ona Türkiye Cumhuriyeti Adaleti karar verir.
 
Bu herif kimdir nedir bilmem yaptigindan dolayi bayagi bir oksijen israfi belli ki ama hapis cezasina iyi olmus diyenler Turkiye’nin insan haklari, hukuk sistemi hakkinda yapilan elestirilere aglamasin mumkunse. Kendiniz de mik bi nedenle hapise dusmessiniz umarim.
 
Hukuk ve adaletin dogru dürüst islemedigi bir ülkevde söyle bir olay icin hapis cezasini savunmak bayagi komik yalniz.

Bir örnek vereyim, bu ülkede siyahi oyunculara muz sallayanlar oldu tribünlerde. Bu mu daha agir bir suc yoksa sahaya dalan bir adamin yaptigi mi daha agir bir suc. Karar siz de.
 
Hapis cezasi biraz abartili bence.
Hele hele 3 yil? Yok essegin s....
tutki bu adamda bicak var ve bir futbolcuyu saha icinde bicakladi, illa yaralanmakmi lazim cezaya carptirmak icin? ayrica türkiyede oynanan uluslar arasi bir macta sence türkiye bu konuda zarar görmicekmi? demezlermi adama türkiyede müdahale bu konuda cok zayif, sana birdahaa bu sansi tanirlarmi??
 
Büyük bir baskomutanin söyledigi gibi "Bunlar sürekli olan seyler. Bu isin fitratinda var." .

Bu olay yüzünden aman Türkiye böyle kötü aman Türkiye söyle kötü diyeyecekler diye mantik yürütmeye gerek yok. Cok uzun degil yav bir kac ay önce aynisi Madrid deki Sampiyonlar Ligi finalinde yasandi, ne oldu herkes Ispanya yi topa mi tuttu. Ispanya böyle kötü Ispanya böyle tedbirsiz falan mi dedi.

Gecin bu isleri artik ya.
 
Emre Durmuş, Furkan Yaman ve Can 'Unlost' Özsoy adlı diğer üç Youtuber da tutuklanmış. Diğerlerini bilmem de Emre Durmuş beğenerek takip ettiğim, kaliteli içerik üreten bir kişiydi. O kadar ülke gezip, şu rezilliğe prim vermesi hayret verici bir şey.
 
Emre Durmuş, Furkan Yaman ve Can 'Unlost' Özsoy adlı diğer üç Youtuber da tutuklanmış. Diğerlerini bilmem de Emre Durmuş beğenerek takip ettiğim, kaliteli içerik üreten bir kişiydi. O kadar ülke gezip, şu rezilliğe prim vermesi hayret verici bir şey.

emre çöp
yırtık pantolon ve rotasız seyyah gibi çok güzel kanallar var. emre 4 senedir dünyayı lafta gezen ama hala berbat diksiyona sahip bir ergen. 4 senede diksiyonunu düzeltememiş gittiği ülkelerde market fiyatlarını kıyaslamak dışında yaptığı bir halt da yok. koca bir çöp
 
Tamam yaptıgı cok yanlısta cok abartı oluyor bu cezalar ömur boyu maclardan men et para cezası fln yaz

Vallaha şu içinde bulunduğumuz dönemde hiç de abartı olmaz. Göztepe taraftarının biri sosyal medyada 'illa biz de tesis mi basalım?' diye tweet attı, 10 bin lira para cezasına çarptırıldı. Geçen sene Deep Turkish Web kanalı sahiplerinin evine narkotik baskın düzenledi. Çocukların video çekme dışında bir kabahatlari yok, denetimli serbestlik yediler.
 
Üst Alt