Süper Lig ve Avrupa'nın 5 Büyük Liginin En İstikrarlı Teknik Direktörleri | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Süper Lig ve Avrupa'nın 5 Büyük Liginin En İstikrarlı Teknik Direktörleri


Yeni sezon öncesi çok sayıda takım teknik direktör değişikliğine giderken, Süper Lig ve Avrupa'nın 5 büyük ligindeki 116 takım arasında en uzun süre takımlarının başında olan 62 hoca arasına ancak üç isim yerleştirebildik.

Arsene Wenger'in 7598 gün ile liste başında olduğu tablonun 14. sırasında Abdullah Avcı (1149 gün), 23'üncü sırasında ise Şenol Güneş (778 gün) bulundu. Trabzonspor'dan Ersun Yanal ise 422 gün ile 41'inci sırada yer bulabildi. Bu üç ismi 63. sırada yer alan Kasımpaşa'yı çalıştıran Kemal Özdeş takip etti. Teknik direktörlerin takımlarında geçirdiği sürelere bakıldığında ligden 8 teknik adam 100 günü dahi bulamazken, 36 gün ile Osmanlıspor Teknik Direktörü Bülent Uygun son sırada yer aldı.

Süper Lig ekiplerinin 18 teknik adamının takımlarında çalıştırdıkları günlerin ortalaması 231 oldu. Bu değer Almanya'da 416, İspanya'da 430, İtalya'da 416, Fransa'da ise 666 gün. İngiltere'de ise 20 teknik adamın ortalaması 1013 gün olurken, 21 yıldır Arsenal'in başında olan Wenger çıkarıldığında ise diğer 19 ismin ortalaması 666'ya düşmekte.

Sabah

DGDZvz-XcAEpCcG.jpg

 
Tablo hiç iç açıcı değil buda bizim toplumumuzun genel yapısını ortaya koyuyor.. Her şeyden çok çabuk sıkılıyoruz..

Şimdi teknik direktörün değişikliği de potansiyel bir transfer sayılıyor.. Anadolu kulüpleri açlar transfere zaten paraları yok, birde taraftar baskı yapınca maliyetsiz hoca değişikliğine gidiyorlar. Bu taktik ile taraftarın gazı alınıyor yoksa hocalarımız maşallah hepsi aynı kalitede oyun sistemleri bile aynı hepsinin..

Benim önerim taraftarların sabırlı olması yönünde ?

Madem sabırlı olunmalı diyorsun, ilk mağlubiyette niye hocayı taşladın be ŞEREFSİZ !! Linkide burada!

Tudor sezon baslamadan umutlari yok ettin be Allahsiz.. Hazirlik maclarindan boyle olacagi belliydi

LG-D855 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
 
Üst Alt