Süper Lig'de Lider Doludizgin! | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Süper Lig'de Lider Doludizgin!


Süper Lig'in zirvesinde yer alan Medipol Başakşehir, ateş hattında yer alan Rizespor karşısında da hata yapmadı. Manuel Da Costa ve Bajic'in golleriyle zorlu deplasmandan 2-1 galip dönen Başakşehir, milli ara öncesi liderliğini perçinledi.

Maça iki takım da düşük tempoda başlarken topu hakimi olan Başakşehir, daha etkili olan taraftı. Gol sesinin çıkmadığı ilk devrenin ardından skorda denge 52'de bozuldu. Visca'nın kullandığı köşe vuruşunda kafaya iyi çıkan Manuel da Costa, Başakşehir'i 1-0 öne geçirdi. 64. dakikada yine Visca'nın çevirdiği topu arka direkte bomboş tamamlayan Bajic, farkı ikiye çıkardı. Çaykur Rizespor, 79. dakikada Vedar Muriqi'nin golüyle umutlansa da kalan dakikalarda kalesini iyi savunanan Medipol Başakşehir, maçı 2-1 kazanmasını bildi.

Bu sonuçla Medipol Başakşehir, milli araya 27 puanla lider girdi. 8 puanda kalan Çaykur Rizespor ise son sırada yer aldı.

Beinsport
 
Haftalardır top oynamadan puanlar alıyorlar tek avantajları gol yemiyorlar bir şekilde gol atıyorlar yakın zamanda çöküşleri başlar
 
Üst Alt