Süper Ligin En Antipatik İlk 11'i | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Süper Ligin En Antipatik İlk 11'i


1. VOLKAN DEMİREL

YUKARIDA ALLAH VAR VOLKAN : Fenerbahçe ve A Milli Takım'ın file bekçisi özellikle bu sezon formunun zirvesinde. Ancak hem sarı-lacivertli formayla hem de Milli Takım'da zaman zaman hırsının kurbanı oluyor. Özellikle Galatasaray maçlarında sinirlerine hâkim olmakta zorlanıyor. Ali Sami Yen'de Lincoln'ün kasıklarına tekme atması, çok konuşuldu.



2. SABRİ SARIOĞLU

DERBİLERDE AGRESİF : Sürati kadar isabetsiz ortalarıyla kendi taraftarının tepkisini çeken Galatasaraylı oyuncunun geçtiğimiz günlerde Arda Turan ile yaptıkları forma muhabbeti de tepkilere neden olmuştu.



3. FABIO BILICA

TRAFİK CANAVARI : Fenerbahçe'nin Brezilyalı savunma oyuncusu Bilica, Sivasspor'un şampiyonluğa oynamasında büyük bir paya sahipti. Bu performansından dolayı da sarı-lacivertli takıma transfer oldu. Ancak saha içinde yaptığı fauller ve agresif tavırlarıyla hem kendi hem de rakip taraftarın tepkisini topladı.



4. İBRAHİM TORAMAN

TEKMESİ MEŞHUR : Savunma oyuncuları rakip hücumcuları bazen durdurmakta zorlanır ya da farklı yollara başvururlar. İbrahim Toraman da rakip oyunculardan tekmelerini esirgemeyenlerden.



5. LUGANO

ÇİLE BÜLBÜLÜM ÇİLE : Uruguay Milli Takımı'nın kaptanlığını yapan Fenerbahçe'nin savunma oyuncusu Lugano, Süper Lig'in en hırçın oyuncuları arasında gösteriliyor.



6. EMRE BELÖZOĞLU

“SEN BİTTİN OĞLUM” HAREKETİNDE BİR NUMARA : Türk futbolunun en önemli isimlerinden biri olan Fenerbahçeli oyuncu, futbolu kadar hırçınlığıyla da dikkat çeken oyuncuların başında geliyor.



7. AYHAN AKMAN

ELİYLE OYNUYOR : Gaziantep'te yıldızı parladıktan sonra Beşiktaş'a transfer olunca Antep taraftarını küstürmüştü. Siyah-beyazlı kulüpten ezeli rakibi Galatasaray'a transfer olunca da bu sefer Beşiktaş taraftarının tepkisini çekmişti –ki son derbide yine kendisine kötü tezahürat yapıldı.



8. COLİN KAZIM

“HAREKETİN KRALI” ONDAN SORULUR : Büyük umutlarla Fenerbahçe'ye transfer olan ancak verilen şansları değerlendiremeyen Kazım taraftarın da tepkisini fazlasıyla çekmişti. Üstüne bir de ezeli rakip Galatasaray'a transfer olması bu tepkiyi doruk noktaya çıkarmıştı.



9. VOLKAN ŞEN

ARTIK ARKASI “SAĞLAM” DEĞİL : Özellikle Şampiyonlar Ligi'nde sahadan silinen oyuncu ligde de varlık gösteremeyince yedek kulübesini sık sık ziyaret eder oldu.



10. BATUHAN KARADENİZ

KABARIK SABIKA DOSYASI : Beşiktaş altyapısında yetişen ve büyük umutlarla A takıma çıkartılan Batuhan, fiziği ve tekniğiyle Hakan Şükür'ün veliahdı olarak gösteriliyordu. Ancak hem saha içi hem de saha dışındaki disiplinsiz tavırları nedeniyle Eskişehirspor'a bonservisiyle birlikte verildi.



11. MILAN BAROS

BU DA MI FAUL!: Çek Cumhuriyeti ve Galatasaray'ın yıldız golcüsü Baros'un Türkiye macerası attığı gollerden daha çok sakatlıkları ve gördüğü kartlarla konuşuluyor. Oynadığı maç sayısını ve gördüğü kartları oranladığımızda forvet oyuncularının kolay kolay ulaşamayacağı bir istatistik ortaya çıkıyor.







Kaynak: Aktüel Dergisi
 
Cevap: Süper Ligin En Antipatik İlk 11'i



Çok saçma olmuş. Aslı böyle olmalıydı.



------------Volkan------------

Gökhan--Lugano--Yobo--Caner

-------Emre----Selçuk-------

Stoch------Alex-------Topuz

-----------Niang------------
 
Cevap: Süper Ligin En Antipatik İlk 11'i



sabrinin ne antipatikliğini gördünüz lan, baros'a uğraşacağınıza niang'ın karı gibi atlamalarına laf edin.
 
Cevap: Süper Ligin En Antipatik İlk 11'i



Volkan, Gökhan, Lugano, Servet(Bilica), Caner, Selçuk Şahin, Emre, Quaresma, Alex, Nobre, Niang 11'i çok daha etkili kanımca.
 
Cevap: Süper Ligin En Antipatik İlk 11'i



sabriyi koymaları büyük sabriyi medyaya malzeme eden galatasaray taraftarı görün işte sahip çıkın şu çocuğa sürekli alay ediyorsunuz. sabri bu formayı her zaman ruhuyla taşıdı
 
Cevap: Süper Ligin En Antipatik İlk 11'i



-------------Lugano------------



Lugano---Lugano---Lugano---Lugano



-----Lugano----Lugano----Lugano-----



--Lugano----Lugano----Lugano----
 
Cevap: Süper Ligin En Antipatik İlk 11'i



Baros rakip takım taraftarlarına pekala antipatik gelebilir.

Bana bile arada sırada "Yeter lan,her şeye de itiraz etme." dedirtiyor.
 
Cevap: Süper Ligin En Antipatik İlk 11'i



Sabri'nin neresi antipatik, çok saçma olmuş. Kazım da Galatasaray'a geldikten sonra kendine çeki, düzen verdi.
 
Cevap: Süper Ligin En Antipatik İlk 11'i



Ağzından tükürükler saçarak hakeme saldıran Gökhan Gönül varoşu yok, Sabri gibi efendi ne yaptığını bilen adam var. TAMAM.
 
Cevap: Süper Ligin En Antipatik İlk 11'i



En antipatik kim bilemem ama en sempatik sağ bek ; Rızvan Şahin.



r%C4%B1zvan-%C5%9Fahin_137165.jpg
 
Cevap: Süper Ligin En Antipatik İlk 11'i



antipatik kaleci diyince ilk aklıma gelen antalya sporun kalecisi ömer :mad: nefret ediyorum o adamdan.. her maç tribünlere bi hareket bi tahrik. .. samiyendede yapmıştı.. inip dövesim geldi ama neyseki lincoln indirdi aşşagıya :D
 
Üst Alt