Süper Lig'in En Yaşlı Takımı Başakşehir! | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Süper Lig'in En Yaşlı Takımı Başakşehir!


super_lig_in_en_yasli_takimi_basaksehir_h6469_a5f58.jpg

Futbolda 2016-2017 sezonunun bitmesine 9 hafta kala takımlar hedefleri doğrultusunda kıyasıya mücadeleye devam ederken verilen milli ara nedeniyle gözler hafta sonu yapılacak olan milli maçlara çevrildi. Interpress lige verilen arada Süper Ligin yaş ortalaması ile en genç ve en yaşlı futbolcularını mercek altına aldı.

En yaşlı Başakşehir en genç ise Rize ile Adanaspor

Yapılan araştırmaya göre, Süper Ligin en yaşlı takımı 29,6 yaş ortalaması ile Başakşehir Spor Kulübü olurken en genç takımın ise 25,2 ortalama ile Rize ve Adanaspor olduğu belirlendi. En yaşlı takımlar sıralamasında ikinci sırayı 29,1 ortalama ile Akhisar Belediyespor alırken, futbolcularının yaş ortalaması 28,9 olan Karabükspor ise an yaşlı üçüncü takım olarak dikkat çekti.

Beşiktaş ve Fenerbahçe yaşlı Trabzonspor ve Galatasaray genç

Beşiktaş en yaşlı takımlar listesinde 28,6 ile dördüncü sırada yer alırken, beşinci sırada 28,5 ortalama ile Fenerbahçe’nin olduğu tespit edildi. En genç takımlara bakıldığında ise Adanaspor ve Rizespor’un ardından 25,9 ile Kasımpaşa gelirken, 26,6 ile Trabzonspor ve 26,8 yaş ortalamasıyla Galatasaray ile Bursaspor şeklinde sıralandılar.

Ligdeki en yaşlı futbolcu Ahmet Şahin

Süper Ligin en yaşlı futbolcuları sıralamasında ilk sırayı Karabükspor’un 38 yaşındaki tecrübeli kalecisi Ahmet Şahin alırken, onu yine bir başka kaleci Akhisar Belediyespor’dan Bora Körk izledi. Başakşehir’in başarısında büyük pay sahibi olan 36 yaşında ki Emre Belözoğlu üçüncü, Gençlerbirliği adına top koşturan eski Fenerbahçeli Selçuk Şahin dördüncü ve Antalyaspor’un dünyaca ünlü yıldızı Samuel Eto’o ise beşinci sırada yer aldı.

Forma giyen en genç futbolcu Hasan Ali

En genç futbolculara gelince Akhisar Belediyespor’un genç yıldızı Hasan Ali Adıgüzel henüz 16 yaşında takımında forma giyme şansı bulurken, 17 yaşındaki Trabzonsporlu Abdülkadir Ömür ve Gaziantepsporlu Alpay Koçaklı da genç yaşta forma şansı bulan futbolcular arasında yer aldılar. Kayserisporda forma giyen Erdem Onur Beytaş ve Alanyaspor adına top koşturan Mamadou Fofana da 18 yaşında Süper Ligde oynama başarısı gösteren futbolcular olarak dikkat çekti.

yas_ortalamasi.png



Goalbien
 
Biz ligin 14. Yaslisiyiz oylemi? Tabi kadro 35 kisi olur 20 kisi bi mok a yaramaz ama kadroda bulunursa oyle oluyor demek

Verstuurd vanaf mijn SM-N910F met Tapatalk
 
De jong poldi balta falanda gidecek.Seneye genç oyuncularda alırsak 25 lere ineriz heralde.Bi ara bizimde 29 falandı ortalama yine iyi inmiş.
 
Gördüğünüz gibi genç oyuncularda hayır yok
Bruma rodrigues dehlenmeli selcuk sneijder hakan balta ile sözleşme uzatilmali

_________________________

fapatalk'dan gönderildi.?
 
Ve bizim yaslilarin ile IBB´nin yaslilari arasinda fark var. Bir Mossoro´ya bak, adam 34 yasinda, bak adam ucuyor erto.

Bizde sorun su ki, yaslilarin nerdeyse hepsi 11´de... Selcuk, Sneijder, Balta, Podolski, X, De jong, Cged. yani fit olduklarinda, genelde oynuyorlar.
 
Üst Alt