Sutopu Takımımız Şampiyon ! | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Sutopu Takımımız Şampiyon !


Sutopu Takımımız Final İçin Havuza İniyor





Galatasaray Sutopu Takımı, I. Deplasmanlı Sutopu Ligi playoff yarı final serisinde final için havuza iniyor. Normal sezondaki 16 maçını da kazanarak playoff aşamasına namağlup lider giren Yenilmez Armada, ENKA ile oynadığı ilk maçı 9-4'lük skorla kazanmayı başardı.



Sezon içinde rakibini 17-3 ve 12-7'lik skorlarla mağlup ettiği için playoff serisine 1-0 önde başlayan Galatasaray, ENKA önünde bir kez daha kazanarak seride durumu 2-0'a getirdi. Takımımız, serinin üçüncü maçında rakibiyle BU AKŞAM saat 19.30'da ENKA Yüzme Havuzu'nda karşılaşacak. Ve mücadeleden galip ayrılması hâlinde playoff finaline yükselecek.



ENKA'nın muhtemel galibiyeti durumunda seri 2-1'e gelecek. Ve dört maça uzayacak seri, yeniden Galatasaray Olimpik Yüzme Havuzu'na taşınacak.



31 Mayıs 2011 Salı

19.30 ENKA - Galatasaray (ENKA Yüzme Havuzu)



2 Haziran 2011 Perşembe

20.00 Galatasaray - ENKA (Galatasaray Olimpik Yüzme Havuzu) - Gerekirse



3 Haziran 2011 Cuma

19.30 ENKA - Galatasaray (ENKA Yüzme Havuzu) - Gerekirse



Playoff yarı final aşamasındaki diğer eşleşmede normal sezon ikincisi İYİK, Heybeliada'yı 8-5 yenerek seride durumu 2-0'a getirdi. Ve finale yükselmek için önemli avantaj yakaladı.
 
Cevap: Sutopu Takımımız Final İçin Havuza İniyor



Ne var ki sutopu olmasindan ? Astim filan mi var , havuz buhari mi dokunuyor , nedir yani problem
 
Cevap: Sutopu Takımımız Final İçin Havuza İniyor



Allah allah hic bir sey anlamadim bu isten , bir hosluk olsun diye sutopu macina gidilir mi diye sordum ,gelen cevaplara bak , naas vs.. Su isi bir dogru duzgun aciklar misiniz ? neden bu kadar garip kacti teklifim
 
Cevap: Sutopu Takımımız Final İçin Havuza İniyor



havuz gorunce fena olurum ben reis klor kokusu alerji yapiyor
 
Cevap: Sutopu Takımımız Final İçin Havuza İniyor



Şampiyon olacağımızdan şüphem yok, önümüzdeki seneden itibaren Avrupa için kadro kurulmalı. Yıllardır bir başarı elde edemedik Avrupa'da.
 
Cevap: Sutopu Takımımız Final İçin Havuza İniyor



Finaldeyiz: ENKA 4 - Galatasaray 12



Galatasaray Sutopu Takımı, I. Deplasman Sutopu Ligi Playoff yarı finali ikinci maçında ENKA ile karşılaştı. ENKA Yüzme Havuzu'nda gerçekleşen mücadeleden 12-4'lük skorla üstün ayrılan Yenilmez Armada, seride durumu 3-0'a getirerek finale yükseldi.



1. PERİYOT: 0-2

2. PERİYOT: 1-3 (1-5)

3. PERİYOT: 1-3 (2-8)

4. PERİYOT: 2-4 (4-12)



Normal sezondaki 16 maçını da kazanarak playoff aşamasına lider giren Galatasaray'ın finaldeki rakibi İYİK - Heybeliada eşleşmesinden gelecek takım olacak. Sezon içinde rakibini iki kez yenerek seriye 1-0 önde başlayan İYİK'in seride 2-0'lık üstünlüğü bulunuyor.



Galatasaray Sutopu Takımı'nı gösterdikleri üstün performanstan dolayı kutlar, playoff finalinde takımımıza başarılar dileriz.
 
Cevap: Sutopu Takımımız Final İçin Havuza İniyor



Sutopu Final Serisi: İYİK 8 - Galatasaray 7



Galatasaray, I. Deplasmanlı Sutopu Ligi playoff final serisi ikinci maçında İstanbul Yüzme ve İhtisas Kulübü ile karşılaştı. ENKA Yüzme Havuzu’ndaki mücadeleden 8-7’lik skorla mağlup ayrıldı. Final serisinde ilk yenilgisine uğrayan Galatasaray, buna rağmen serideki 2-1’lik üstünlüğünü sürdürüyor.





Nasıl oldı da yenildik acaba?



:mad::eek:
 
Cevap: Sutopu Takımımız Final İçin Havuza İniyor



Artik bugunkune de gelmiyorsaniz insaf... Kosuyolu (Baglarbasi) GS Havuzu , saat 20:00
 
Cevap: Sutopu Takımımız Şampiyonluk İçin Havuza İniyor



İlk yarı 3-3 bitmiş. 2-1 önde olduğumuz seride bu maçı kazanırsak şampiyonuz.
 
Cevap: Sutopu Takımımız Şampiyonluk İçin Havuza İniyor



Sutopu Final Serisi: Galatasaray 5 - İYİK 7



Galatasaray Sutopu Takımı, I. Deplasmanlı Sutopu Ligi playoff final serisi üçüncü maçında İYİK ile karşılaştı. Galatasaray Olimpik Yüzme Havuzu'ndaki mücadeleden 7-5'lik skorla mağlup ayrılan takımımız, playoff final serisindeki ikinci mağlubiyetine uğradı.



Karşılıklı iki golle biten birinci çeyreğin ardından Oytun Akman’ın golüyle ikinci çeyrekte 3-2’lik skor üstünlüğünü lehine çeviren takımımız, devrenin son saniyesinde kalesinde gördüğü golle devre arasına 3-3’lük eşitlikle gitti. Üçüncü çeyreğe iyi başlayan taraf ise İYİK oldu. Üst üste üç gol bularak avantajını 6-3’e taşıyan İYİK, Oytun Okman’ın golüne engel olamadı. Ve son çeyrek öncesinde skor 6-4’e geldi. Bu bölümde ise 1-1'lik eşitlik ortaya çıktı.



1. ÇEYREK: 1-1

2. ÇEYREK: 2-2 (3-3)

3. ÇEYREK: 1-3 (4-6)

4. ÇEYREK: 1-1 (5-7)



Seriye 1-0'lık önde başladıktan sonra ilk maçı kazanan Galatasaray, seride durumu 2-0'a getirmişti. İkinci maçta takımımızı 8-7 yenen İYİK, üçüncü karşılaşmada galip tarafta kalarak seride durumu eşitledi. I. Deplasmanlı Sutopu Ligi'nde şampiyonu belirleyecek mücadele, 11 Haziran Cumartesi akşamı, saat 20.00'da ENKA Spor Salonu'nda gerçekleşecek.



Yenilmişiz son maça kaldı iş
 
Cevap: Sutopu Takımımız Şampiyonluk İçin Havuza İniyor



7-5 yenildik..ters giden birşeyler war..son mac c.tesi günü..kazanan şampiyon olacak..son 5 senede hiç mağlubiyeti olmayan takımımız final serisinde hemde en önemli noktada üst üste 2 yenilgi almış oldu
 
Cevap: Sutopu Takımımız Şampiyonluk İçin Havuza İniyor



Bu ne ya canım sıkıldı gerçekten

Net 3-0 bitecek seri nerelere geldi

5.maç rakip sahada zor vallahi

şampiyon olamazsak şube kaynar vallahi.
 
Üst Alt