Taffarel: "Eray kendisini hiç geliştirmemiş" | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Taffarel: "Eray kendisini hiç geliştirmemiş"


Bunu ben söylesem, Fatih Hacı ve yandaşları " zaten koca Fatih t bilmiyor sen biliyorsun" derdi ve bizim kovayı savunmaya geçerlerdi.

ONEPLUS A5000 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
 
Eraya karpuzcu diyorum da karpuz bile tutamaz o yeteneksiz.

Ben hayatimda bu kadar yeteneksiz bir kaleci görmedim. Yillardir torpille para yiyor yata yata.
 
Kalecisi cezali olan takimin kaleci antrenörü mü söylemis bunu? Üstelik iki gün sonra mac var ve bugüne kadar basina konustugu pek görülmeyen Taffarel, ilginc.
 
Senin de vebalin var sevgili Taffarel. Önceki döneminde kendisini övüp durmak yerine, çaktırmadan 'bundan kaleci olmaz' diyebilecek pozisyondaydın ki hepimiz diyorduk...

Onun yerine genç bir kaleciye şans tanınırdı, daha kötü ne olabilirdi ki?...
 
Bazi futbolculqr vardir. Onlari gelistirmek gerekmez. Dogustan sahip olduklari yetenek onlarin tum rakiplerinden hep onde olmasina yeterlidr. Iste Eray bu tur bir yetenektir diyebilirim diye dusunurken sizinde fikrinizi almak istedim.
 
Zaten tespit dogru yani o konuda problem yokta, ama bu haberin dogru oldugu supheli. Hic bir yerde bu tarz aciklamalarda bulunduguna dair bir haber bulamadim henuz.
 
Genç takımdan yukarı gelenlerden hangisi üzerine koydu ki Sabri'den bu yana düşünüyorum ilk gördüğümüz halleri nasılsa öyle devam ettiler hatta geriye gittiler...
 
Üst Alt