Takımın Son Haftalardaki Arzu Eksikliği | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Takımın Son Haftalardaki Arzu Eksikliği


İlk haftalarda oynadığımız futbolu, önde yaptığımız presi, bir topu kazanmak için verilen mücadeleyi, oyuncuların hırsını, iştahını son haftalarda göremiyoruz. Bunun sebebi ne olabilir acaba, benim aklıma üç ihtimal geliyor.

a) tudor'un hücum futbolundan denge oyununa geçişi ve takımın bu değişikliğe gerekli reaksiyonu veremeyişi.(b planı yok & büyük takımlara karşı böyle oynarlarsa mahvolurlar gibi söylemler de bunda etkili oldu)

b) sezonu erken açan takımda ilk devrenin son haftalarına girildikçe ve dar kadronun da etkisiyle fiziksel yorgunluğun başlaması.

c) takım içerisinde bazı futbolcuların tudor ile anlaşamaması ve hocayı göndermek istemeleri.

a ile c birbiriyle bağlantılı olabilir, sadece b seçeneği de olabilir. ama şu bir gerçek ki topa çılgınlar gibi baskı yapan o takım uzun süredir yok.
 
Moderatör tarafında düzenlendi:
Komple camida arzu kalmadı ki takımda kalsın, Tudor gitsin gitmesine de Dursun Özbeği de alsın giderken, aksi takdirde yeni başarısızlıklar eklenir.
 
Son düzenleme:
Benim basimda böyle manyak böyle futboldan bir haber bir antrenör olsa, bakin teknik direktör demiyorum cünkü teknik direktör degil, ben de böyle isteksiz olurdum acikcasi.
 
Cevap veriyorum; Tudor'un futbolculara soğuk olması onları bir robot olarak görüp futbolun sadece sistemlerle oynanacağını sanmasıdır.
 
arzu istek çoğu zaman futbolcunun t.direktörle olan ilişkilerine ve ona duyduğu güvenle alakalıdır. futbolcuya o motivasyonu aşılayan t.direktör ve futbolcunun ona duyduğu güvendir. iç saha maçlarında bi şekilde taraftar motivasyonu belli bi seviyede sağlıyor ama taşıma suyla değirmen dönmez, yani motivasyon ve arzu sürekli olmaz deplasmanlarda,büyük maçlarda böyle sinersin, özgüven problemi yaşarsın t.direktörün sana o inancı o hırsı aşılayamazsa.
 
Bir ornek vereyim. Yeni bir ise basladim 8 ay once. Cok severek basladigim bir isti. Sabah en erken ben gelirdim, en gec ben cikardim. Olaganustu bir gayretle ilk 3 ayda 3 tane proje bitirdim. Daha sonra olanlar olmaya basladi. Patron adam kayirmaya basladi. Benim en verimli oldugum proje alanindan beni aldi baska bir departmana verdi benim yerime eskiden beri tanidigi kendi adamini soktu. Bu butun departmandaki herkesi rahatsiz etti. Bu rahatsizligi anlayan patron birkac kez ofise gelip herkese bagirdi cagirdi. Herkesin modu dustu. Simdi ilk 3 ayda 3 proje bitiren ben son 3 aydir bir tane projeyi bitiremedim. Sabahlari yataktan kalkip ise gidesim gelmiyor. Hevesim istegim kayboldu. Alternatif bulsam isi degistirecegim o kadar. Kendi performansim degil sadece butun departmanin performansi dustu.

Bir grup ortaminda calismis olan kisiler dediklerimi cok iyi anliyordur. At tamamen sahibine gore kisner.
 
Üst Alt