Takip Ettiğiniz YouTube Kanalları | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Takip Ettiğiniz YouTube Kanalları


Beyler bu başlık altında, takip ettiğimiz Youtube kanallarını paylaşalım bence. Böylelikle hepimiz, bilmediğimiz kaliteli kanalları keşfetmiş oluruz.

Ben başlıyorum ;

Ünsal Ünlü : Ünsal Ünlü

Gündeme dair videolar paylaşır. Siyaset ağırlıklı bir içeriğe sahiptir.

İstanbul Times Tv : İstanbul Times TV Özel

Sokak röportajları ve seçim anketleri tarzında videolar yayınlar. Sunucu Çağla Pekgüleç'e ayrı parantez açmak istiyorum tabi. Hastasıyım. :D

Emre Durmuş : Emre Durmuş

Dünyayı turlar, biz de oturup seyrederiz.

Sesegel : SeseGel

Fifa - Pes videoları yayınlar genelde.
 
Valla gıcık olduğum şeyler ama bir kere yıllar önce şuna denk geldim ve bu çocukları takip ediyorum...Efendi çocuklar sıfırın altından geldilerve birbirlerini satmadılar...Ki kendi geliştirdikleri bir yöntem olan kışkırtmalarla birbirlerini çok fazla zorlamalarına rağmen...Keşke tüm ergenler sizin gibi olsa da Bilal hariç asker kaçağı gebeş;

 
Ayhan Tarakcı

Ayhan Tarakçı. Şiddetle önerebilirim. Bilim, askeri teknolojiler ve donanım konularında videolar çekiyor.
Askeri teknolojiler konusunda bulabileceğiniz açık ara en iyi video kaynaktır. Yıllarca birçok ünlü dergide editörlük yapmış. Birçok makale ve haber yazmış birisi.
Bilim konularında da yine çok ilgi çekici videolar çekiyor. Bu konuda da oldukça donanımlı.
Donanım... Namı değer Donanımcıbaba. Donanım konularıyla büyük bi kitleye hitap eder oldu zaten, ilk göz ağrısı askeri teknolojiler olmasına rağmen.
Önce sadece rehber, haber vs yayımlıyordu sitesinde. Sonra forum da açtı ve iyi bi popülarite kazandı. En son Youtube'da video çekmeye başladı.

Özellikle Youtube ergenlerinin ve komplo teorisi manyaklarının şehir efsanelerini bir bir güzel çökertiyor.

Kendisi aynı zamanda bi üniversitede akademisyenlik yapıyor. (Psikolojiydi sanırım)
 
Spor konusunda
Savas cebeci
Fit traveler
Cenk hoca
Athelan x
Sercan Ulusoy
Unsatisfied
Onun dışında :
Beyhan budak
Özgür demirtaş
Ve birkaç ekonomi kanalı
Şöyle bir baktığım zaman çok ağırlıklı olarak spor takip ediyorum sanırım :D

F5121 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Bide bu var kendine bilge adam reis diyor :asd::asd::asd:
mqdefault.jpg
 
- Socrates Dergi ekibi muazzam keyifli. Özellikle "Londra Merkez" programında sağlam muhabbet dönüyor. "Box to Box" ve "Amerikan Mutfak" da seyrettiriyor kendini.
- Tivibuspor kanalını seviyorum. Tüm programlarını yüklüyorlar. "Ters Köşe" çok keyifli, Ali Ece ve Kaan Kural futbol konuşuyor.
- Ciddiyetten Uzak da keyifli bir program. Mehmet Demirkol ve Irmak Kazuk. Haftada 2 program var. Biri konuklu, diğeri baş başa. Baş başa olanı daha çok seviyorum.
- Barış Özcan diye bir youtuber var. Belgesel tadında müthiş tespitler yapıyor. Çok bilgilendirici videoları derliyor ve her seferinde "Vay be" dedirtecek kadar güzel tespitle bölümü bitiriyor.
- You Tubist kanalı, pek çok şarkıcının geçmişten günümüze tüm kliplerini potpori halinde sunuyor. Örneğin Tarkan'ın 1992'deki hallerinden 2018'e kadar olan tüm kliplerini gösteriyor ve gerek müzikal gerekse fiziksel değişimini sunuyor.
- Her ne kadar bu sezon sunucu değiştirdiği için biraz tadı kaçsa da Vibio ve Stolk kanalları, hem bilgilendirici hem de mizahi sunumlarıyla hoş vakitler geçirtiyor. Daha önce izlemeyenlere eski bölümlerden başlamalarını tavsiye ederim.
- Yorekok kanalı, Youtube üzerindeki ne kadar saçma sapan video varsa bulup mizahi bir dille eleştiren ilginç bir kanal. Onun da özellikle eski bölümleri komikti.
- Allianz Motto Müzik kanalında, Yekta Kopan önderliğinde güzel çalışmaları olan bir kanal. Yekta Kopan'ın genelde alternatif müzik sanatçılarıyla yaptığı röportajları izlenebilir. Ayrıca ders ve konser videoları da var.
- Bobin Kafa kanalı, sinema üzerine eleştirel bir kanal. Özellikle Marvel filmlerini derinlemesine işliyor. Pek çok yeni filmden haberdar ediyor.
- İdil Yazar (Tatari), Yakışıklı Yemekler ve Suat Durmuş'la Bir Yemek İste kanalları yemek yapmayı sevenler için güzel bir kanal. Farklı tarzda pek çok yemeği bu kanallardan yapabiliyorum.
- Para Nerede kanalı, hangi mesleğin ne kadar gelir getirdiğini, ne gibi masrafları olduğunu tespit ediyor. Biri zengin, diğeri daha orta gelirli semtlerde dükkan açmış kişilerle röportaj yapılıyor.
- Turk TV'ler kanalında, Türkiye Basketbol Ligi'nde oynanan tüm maçların molaları kırpılmış şekilde tam haliyle ve skorunu bilmeden izleyebilirsiniz. Ben playoff maçlarını skorlarını bilmeden bu site üzerinden takip ediyorum. Maçtan 2 saat sonra yüklüyorlar. İstediğim yerde ileri alıp, hatta çoğu kısmını hızlı şekilde izleyip basketbol heyecanını yaşıyorum.
- Ximo Pierto ve Rapid Highligts kanallarında da NBA'deki tüm maçların 10 dakikalık özeti skor belirtilmeden gösteriliyor. Playoff dönemi her sabah gece oynanan maçları bu sitelerden izlerim.
- Bunun dışında Sunay Akın, Ruhi Çenet, BBC Türkçe, Büşra'yla Tarih Yolculuğu, Cüneyt Özdemir gibi kanallardan haber ve kültürel içerikler takip ediyorum. Bir Hayalin Peşinde, Ayhan Sicimoğlu, Biz Evde Yokuz, Dünyayı Geziyorum da favori gezi kanallarım.
 
Multiplayer
Easter GamersTv
Shiftdelete.net
carviser
Ciddiyetten Uzak

Enis Kirazoğlu
Kerem Gök
Hakkı Alkan
Ruhi Çenet
Hayrettin

Babala
P!NÇ (Bölüm)

JFlaMusic
 
Devamlı takip ettiğim tek kanal Ciddiyetten Uzak. Onlar da bu hafta Sinan Akçıl'ı konuk almışlar midem bulandı.

CLT-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
 
Üst Alt