Talisca'nın Alternatifi Ben Arfa | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Talisca'nın Alternatifi Ben Arfa


Anderson Talisca'nın bonservisini almaya çalışan Beşiktaş'ın, B planı olarak da Hatem Ben Arfa'yı belirlediği iddia edildi.
Beşiktaş'ta yaz transfer dönemi için bir numaralı gündem maddesi uzun süredir Anderson Talisca'nın takımda kalıp kalmayacağı.

728xauto.jpg


Sabah' ın haberine göreyse, 21 milyon euro'luk bonservis opsiyonunu kullanma kararı alan Beşiktaş yönetimi, Brezilya Milli Takımı'na seçilen başarılı oyuncunun sıcak bir tavır takınmaması nedeniyle hayal kırıklığına uğradı. Başkan Fikret Orman'ın, "Oyuncu da gönüllü olmalı" diyerek mesaj verdiği Talisca'nın alternatifi de şimdiden belirlendi: Hatem Ben Arfa.

İki sezon önce Nice'te yakaladığı çıkışın ardından Türk kulüplerinin gözdesi olan ancak Paris Saint-Germain'den gelen teklifi değerlendiren Ben Arfa'nın yıldızı Fransız deviyle hiç barışmadı. Yılda 5 milyon euro'luk kontratını bırakmayı reddeden Ben Arfa ile sonunda anlaşan PSG, oyuncuyu bu hafta içinde serbest bıraktı. PSG'de bu sezon maça çıkmamasına karşın yeteneklerinden şüphe duyulmayan Ben Arfa, Beşiktaş'ın listesine girdi.

Beşiktaş, Talisca'nın ayrılması halinde forvet arkası bölgesi için Ben Arfa planını devreye sokacak. Orman'ın yetenekli oyuncuya iki yıllık sözleşme önermesi bekleniyor. Siyah-beyazlılar, oyuncuya bonservis bedeli ödemeyeceği için al-sat sınırı sorununu da rahatlıkla aşacak. Beşiktaş'ın, Fiorentina'da çok kötü bir sezon geçirdikten sonra Türkiye'de coşan Mario Gomez'e benzer bir şekilde Ben Arfa'yı rehabilite ederek verim almayı planladığı düşünülüyor.,

Belhandayı elimizden çıkarabilirsek kaçırmamalıyız..
 
Türkiye liginin yeni Alex'i olur

Sezon basinda dogru bir planlama ile belhanda'nin yerine transfer etmemiz gerekirdi
 
Yetenekleri ligin çok üstünde ama yatmaya gelirse de takımın kangreni olabilecek bir profil. Türkiye'ye gelmeyi kabul ederse uzun ve yağlı bir kontrat ister. Gomis'e, Belhanda'ya 3.5, Feghouli'ye 4 civarı para verirken bize gelsin istemem şahsen. Aksine maaş tavanını düşürmemiz ve bir disipline oturtmamız gerekiyor.
 
Aksine bu adam Belhanda’dan cok daha sorunlu ve cok daha yetenekli

Vezir de eder rezil de


Sent from my iPhone using GSCimbom Forum

Beni Belhanda ile ilgili korkutan konu kapasitesinin bu olması. Üstüne çıkabilecek gibi gelmiyor mesela Feghouli öyle değil daha iyi olabilirmiş gibi geliyor. Fatih Terim varken Ben Arfa, Balotelli, Emre Mor gibi isimleri mutlaka denemeliyiz. Bu adamlardan verim alınırsa seviye bambaşka noktalara çıkar.
 
Üst Alt