Tankut: "Tudor Karabükspor'a para kazandırdı" | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Tankut: "Tudor Karabükspor'a para kazandırdı"


feridun-tankut-haftanin-konugu.jpg

Kardemir Karabükspor Kulübü Başkanı Feridun Tankut, Radyospor'da yayınlanan Anadolu Ateşi programında Salim Manav'a önemli açıklamalarda bulundu.


Igor Tudor'un Galatasaray'a gidişinin ardından konuşan Feridun Tankut, "Emenike'yi aldım. Belki de 20-30 yıl kırılamayacak bir rekorla. Türk Futbol tarihinde bir ilk olarak 9 milyon Euro'ya sattım. Yine bir ilk gerçekleşti. Türkiye'de kulüpler teknik direktörler takımdan ayrılırken para verirdi, bu sefer Karabükspor takımı para kazandı. 150 bin Euro tazminat alarak hocadan alındı. Tudor'un dürüstlüğüne inanıyorduk, kendisi bize iddiaların asılsız olduğunu söylemişti. Arkadaşlarımıza talimat verdim, gereken neyse yapılacak. UEFA ve FIFA'ya gideceğiz" dedi.

"PETRESCU VE BARİSİC ADAYLAR ARASINDA"

Yeni teknik direktör konusunda ise Başkan Tankut, "Yurt dışından 4 tane hocayla görüşmelerimiz devam ediyor. Onlardan birisi hakkında karar vereceğiz. Listemizde Dan Petrescu ve Zoran Barisic de yer alıyor" ifadelerini kullandı.

"TRAORE'NİN HAFİF SAKATLIĞI VAR"

Traore hakkında ise Tankut, "Abdulrazzak Traore bizim sözleşmeli oyuncumuz. Ara transfer dönemi Türkiye'de kapandı. Kendisi dün geldi, çalışmalara başladı. Hafif bir sakatlığı var. Kadromuzda devam edecek. 31 Mayıs'tan sonra ya da bu süreç içerisinde anlaşma olur mu olmaz mı göreceğiz" diye konuştu.

AJANSSPOR ÖZEL
 
UEFA ile FIFA ya gitte rezil ol adamlar sana malum taraflariyla gulecekler.

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
 
Tff olarak buna derhal müdahele edilmeli yoksa uefaya gidip türk futbolunu rezil edecek

Gesendet von meinem SM-G935F mit Tapatalk
 
Feridun Tankut: Yeni teknik direktörümüzün sözleşmesinde serbest kalma maddesi yok.
Feridun Tankut: Igor Tudor'un Galatasaray'da başarılı olmasını isteriz. (A Spor)
 
Üst Alt