Taraftar İsyan Etti: "Başkan Tudor'u gönder!" | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Taraftar İsyan Etti: "Başkan Tudor'u gönder!"


5145061.jpg


Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, 5-1’lik yenilgi sonrası büyük şok yaşadı.


Stat çıkışında bir grup taraftar, “Başkan Tudor’u gönder” diye seslenirken, Özbek cevap vermeden yola devam etti. Galatasaray Yönetimi’nin, Tudor’un durumunu masaya yatıracağı ve kötü gidişle ilgili rapor isteyeceği öğrenildi.
 
Büyük ihtimal Besiktasa karsi puan kayibi sonucu kovar tudoru, cünkü dursun tekrar baskan olmak istiyor buda demek oluyorki secime girerkene takim iyi durumda olmazi gerek. Kimi getirecek terim mi olur yoksa baska bir hocami görecegiz ama tudor ile yolar kesildi
 
KULAĞINI ÇEKSİNLER
3 lü defans yasaklansın

bir daha lato ve ereni kadroda görmek istemiyoruz.

4231 rodrigues ve feg oynasın bu kadro düzelir.

belhanda gerekirse yedek olsun
 
Bu dursun tudoru göndermez.tek bir şartla gönderir alanyaya takılacağız bjk den fark yiyeceğiz ancak..ona da yüreğiniz el verir mi karar sizin.. Ama muhtemel ki olacaklar alanyayı yeneceğiz bjk maçı farklı filan bitmeyecek..
Bu bizim dursun tudorun boyuna posuna hayran..şaka filan değil adam her açıklamasında tudor çok çalışkan vs yalıyor...tudorda dursunu yalıyor çok şanslıyım vs..normalin çok üstünde bir ilişki varken aralarında bjk ye kaybetse bile 1 puan önünde 2.olan bir takımın aşık olduğu hocasını kovarmı dursun? Ekşi sözlükte biri hababam sınıfındaki Mahmut hoca için gay demiş bende tez olarak uzaklara gitmeye gerek yok dursun ve tudor arasında garip şeyler var diyorum

SM-C5010 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
 
Herşey taraftarda bitiyor Alanya maçında gerekli tepkiler gösterilirse

ya Dursun koltuğunu korumak için Tudor'u gönderir

ya da Tudor kadroyu düzgün çıkarmak zorunda kalır bunu yapmak bizim elimizde
 
Dursun'u kurtarıcı gibi gösteren haberler başladığına göre Tudor yakında şutlanır. Üç senedir yollayıp getirdiği hocalar suçlu bir bu suçsuz.
 
Linnes , rodriguez . Bir de fegouli

bu 3 unu oynat , lato eren ve risk al tolgayi yedege cek

3 yer 5 atariz herkes mutlu olur
 
Sezon başında adını yazamadığım takıma elendikten sonra totem olsun diye maçlara gitmeme kararı almıştı. Böyle şeylere itibar etmesem de işe yaramış ve sezona çok iyi bir başlangıç yapılmıştı. Sonrasında bu totemi Şikecilerle oynanan maçta bozup stada gitti takım yokları oynayıp beraber kaldı. Dünde yine maça gitmiş ve 5 yedik. Sözün özü harbiden bu adamda var bir gudubetlik.
 
Üst Alt