Taraftara Çağrı : Rehavete Kapılma, Takımına Sahip Çık | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Taraftara Çağrı : Rehavete Kapılma, Takımına Sahip Çık


Merhaba Arkadaşlar,

Çok hareketli bir transfer dönemini geride bırakmak üzereyiz.Mevcut yönetimden beklenmeyecek düzeyde revizyon yaşayan takımımızda sezonun ilk maçında umut veren emareler görüyoruz.Yepyeni bir takım olmasına rağmen oyuncu kalitesindeki artış oyuna yansımaya başlamış görünüyor.Daha da yapılacak transferler olduğunu düşününce hepinizin ağzı kulaklarında ve uzun zamandır hezimet içermeyen bir maç ertesi sarhoşluğu yaşadığınızı tahmin ediyorum.

Ancak futbol ve lig uzun bir maraton ve sürprizlere gebe.Medyanın da camiamız üzerine akıl oyunları oynamayı sevdiğini bildiğiniz üzere , bu süreçte daha ilk maçtan rehavete kapılmanın , şampiyonluk söylemleri içerisine girmenin ne denli tehlikeli olduğunuzu tecrübeli renkdaşlarımız zaten dile getiriyorlardır.

Ben yine de bir kez daha dile getirmek istiyorum , yepyeni bir takım , tecrübesiz bir teknik direktör ve vukuatları ile mimlenmiş bir yönetimimiz olduğunu hatırlatmak ve sakin olmak gerektiğini vurguluyorum.Çok ciddi maliyetlerin altına girilen bu sezonda başarı elde etmemiz kritik önem taşıyor.

Bu sadece sahadaki futbolla alakalı değil , federasyon olsun , siyasiler olsun , yada hakemler her alanda sözümüzün geçmesi gerektiği bir platformda pek de adil olmayan bir yarış içerisindeyiz.Hal böyleyken ilk maçtan ayaklarımız yerden kesilmesin lütfen.Son 3 sezonda az sıkıntı çekmedik , az gözyaşı dökmedik.

Gözünüz hem medyadaki Galatasaray düşmanlarına hem de takımı içerden sabote etmeye hazır futbolcu ve yöneticilere karşı da açık olsun.

Takım olmak kolay bir olgu değil , taraftar Türkiye'de çok önemli bir rol oynuyor.O yüzden her ne kadar Dursun Özbek yönetimine karşı kin besleseniz de, sizleri takımımıza sahip çıkmaya, kombine ve lisanslı ürünler almaya davet ediyor ve herkesi stadımıza bekliyoruz.

Medyadaki Galatasaray'ı yere göğe sığdıramayanlara kulağınızı tıkayın ve sadece futbola odaklanın.

Son bir söz , evet Tudor'u çok eleştirdik eleştirmeye de devam edeceğiz.Ancak geçen seneden birkaç ders çıkardıysak ne hocamızı medyaya kurban edelim ne de göklere çıkartıp hatalarını görmezden gelmeyelim.Unutmayın ki Galatasaray'da işler iyi giderken medya hocamızı ve futbolcularımızı karalarken , takım kötü olduğunda tam tersini yapacak ve taraftarı uyutmaya çalışacaktır.Aynen geçen sezon başında olduğu gibi akıl oyunlarına karşı gözünüz açık olsun.

Unutmayın Galatasaray Türkiye'dir ve taraftarıyla bütünleştiğinde onu durdurabilecek bir güç yoktur.
 
Ya 2-3 kötü sonuç sonra FT gelecek zaten relax. Bahsi geçen o 4 transfer daha yapılırsa bu kadro hocasız bile şampiyon olur.
 
Tebrik ederim güzel ve elzem bir noktaya değinmişsiniz, gerçekten iyi bit Galatasaraylısınız.

Bırakalım şu Fatih Terim ve Arda aşkını lütfen artık, şu anda iyiye gitmek için her imkanı olan bir takımız ve farkındaysanız kendi içimizden eski yöneticiler yorumcular ve medya dört bir yandan lobiye başlamış vaziyette..

Takımına hocana sahip çık Cimbomlu!!

Başarısızlıkta zaten gereken yapılacaktır..
 
[FONT=&quot]güzel fikir:


Ligde iyi sonuçlar gelme ihtimali var, sportif aş taraftara yönelik düşük faizli fon çıkarmak için şimdiden gerekli başvuruları yapmalı.[/FONT]
[FONT=&quot]Oldu da sezon çok iyi geçer,yeni transferler taraftarı mutlu edebilirse bu fon piyasaya sürülüp taraftardan destek istenilebilinir.[/FONT][FONT=&quot]Fon geri ödeneceğinden taraftara risk olmaz, şirket de factoring şirketlerinden %30'u kredi çekeceğine düşük faizli bir kaynak yaratmış olur.[/FONT]
 
Üst Alt