Tarihi açılış D-Smart'da | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Tarihi açılış D-Smart'da


fft1mm1280289.jpg



Sarı-Kırmızılılar'ın yıllardır hayalini kurduğu Türk Telekom Arena'nın 15 Ocak'taki görkemli açılış töreni D Smart Euro Futbol kanalından yayınlanacak.



Galatasaray camiası ve taraftarları, yıllardır yeni stadın hayalini kuruyordu. Türk Telekom Arena’nın inşaatına başlanmasıyla birlikte, bu hayal gerçeğe dönüşmüş oldu. İnşaası yaklaşık 3 senedir devam eden Arena’da artık sona gelindi. Sarı-Kırmızılılar, yeni mabetlerinin açılmasını sabırsızlıkla bekliyor. Sezonun ikinci yarısından itibaren Galatasaray’ın maçlarına ev sahipliği yapacak olan Türk Telekom Arena’nın 15 Ocak’ta yapılacak olan görkemli açılışı, D Smart Euro Futbol kanalından canlı olarak yayınlanacak. Açılış hazırlıklarını titizlikle sürdüren yönetim, her şeyi en ince ayrıntısına kadar düzenliyor.



Ajax’la hazırlık maçı

Açılış töreninde önce ses ve ışık gösterileri yapılacak. Ayrıca stada gelenler ve açılışı ekran başında izleyecek olanlar için birçok sürprize yer verilecek. Gösterilerin ardından Galatasaray, Türk Telekom Arena’daki ilk maçında, Hollanda devi Ajax’ı ağırlayacak. Karşılaşmanın saati ilerleyen günlerde açıklanacak.



Tarihi açılış D Smart'ta - www.fanatik.com.tr
 
Cevap: Tarihi açılış D Smart'ta



Her şey para değildir. Türkiye'de ki tüm taraftardan destek beklerken yönetim, Türkiye'de ki tüm taraftarın yıllardır beklediği bu stadın açılış coşkusunu yaşamasına izin vermeliydi.



Ve...

Açılış kadar kapanış için de Ali Sami Yen'de bir maç organize edilmesi gerek diye düşünüyorum. Yaşanan onca görkemli senenin hatırına.
 
Cevap: Tarihi açılış D Smart'ta



Evde D smart yok, mecbur gidip dernekte bakıcam.

Yazıklar olsun yönetime. Yerel kanallardan gösterilse ne olucaktı :eek:
 
Cevap: Tarihi açılış D Smart'ta



Başkana sormak lazım görkemli açılışa transfer yetişecek mi diye:eek: Bu takımı havaya sokmak için görkemli açılıştan ve 60000 kişiden fazlası gerekir kanaatimce.Araya Kıyamet Günü falan girse hani belki...
 
Cevap: Tarihi açılış D Smart'ta



Yav onu bunu bırakında Bu maç şifreli olurmu..Akıl var mantık var..Gurbetteki vatandaşlarımız nasıl izleyecez..Bizim yönetimde herşeyi dsmarta veriyor uh be..
 
Cevap: Tarihi açılış D Smart'ta



Komik bir rakama satmıştır kulübü Adnan's. Trt veya Ntv vermeliydi bunu. Taraftarın %75'lik bölümü izleyemeyecek. İzleyenlerin çoğu da, internet de link aramaya bakacak.
 
Cevap: Tarihi açılış D Smart'ta



Para için herşeyi satar bunlar. Yıllardır beklenen açılışa bile ticaret gözüyle bakıyorlar.
 
Cevap: Tarihi açılış D Smart'ta



böyle salakça şey olmaz yayıncı kuruluş dururken d-smarta ne oluyor onu geçtim gstvde yayınla iyice saçma sapan işler yapıyorlar
 
Cevap: Tarihi açılış D Smart'ta



Insanda seviyye olur biraz ya... Su an dalga gecilmeyi hakediyoruz ya... Ya acilis bu maci be... Niye ticari olarak bakiyorsunuz. Vereceksiniz ulusal bir kanala tum ayrintilari le yayinlayacaklar.
 
Cevap: Tarihi açılış D Smart'ta



umuyorum gerçek değildir bu haber. yoksa hakikaten rezilliğin, kepazeliğin, iğrençliğin son noktası olur. bu taraftar yıllardan beri bu stadın açılışını bekliyor, stadın yapımını kameralardan hergün takip eden milyonlarca galatasaraylı var, ve bunların %99 u açılış maçına gelemeyecek. bu nasıl bir zihniyettir, nasıl bir yönetimdir ki böylesine önemli bir yapıtın açılışını şifreli kanala yaptırır. çok bela okurum bu yönetime olur da açılışı şifreli kanaldan verilirse.
 
Üst Alt