Tarık Çamdal Takımda Kalabilir! | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Tarık Çamdal Takımda Kalabilir!


tarikcamdal-parcali.jpg

Uygun maliyetleri nedeniyle Carole, Linnes ve Cavanda'yı satış listesine koyan Galatasaray'ın Tarık Çamdal ile alakalı sürpriz bir karara imza attığı ortaya çıktı.


Talibi olmayan ve yüksek garanti ücreti nedeniyle daha önceki yıllarda Eskişehir'e kiralansa da, Galatasaray'ın maliyetini karşıladığı Tarık Çamdal bu kez takımda kalacak.

Bek olarak her iki kanatta da forma giyebilen Tarık Çamdal, eğer maliyetinin tamamını karşılayan kulüp çıkmazsa önümüzdeki sezon Galatasaray kadrosunda kalacak.

Futbol Arena
 
Tarık Camdal denen gevseği beğenen bir teknik ekip

Galatasaray tarihinin f/p bakımından en ama en rezil topchsudur.
 
Son düzenleme:
Kosmaktan baska hic bir ise yaramayan bir kardesimiz. Ne top tutma ne bir çalım ne bir orta ne top calma hic birsey yok. Bu adami, antrenmanda kacan toplari alması icin kullancan. En buyuk katkisi o olur. Baskada bi b.ka yaramaz.
 
tarık çamdal ın boy resmini müzemize asıp, altına; bu kazıkları unutma, ince düsünmeden transfer yapma sloganını yapıstırmak lazım..
 
Beğendiklerini falan zannetmiyorum. Şu andaki maaşı yüzünden adamı alabilecek birisi yok. Mecbur kontratı bitecek ve Tarık Çamdal serbest kalıp gidecek. Zamanında bu arkadaşa bu maaşı verenlere cebinden ödetmek lazım bu masrafları.
 
Üst Alt