Tarık Çamdal'a Talip Çıktı! | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
galatasaray-a-tarik-camdal-piyangosu-10614686.Jpeg



Galatasaray'da kadroda düşünülmeyen isimler arasında yer alan Tarık Çamdal'a Süper Lig'den talip çıktı.

İlk yarının flaş ekiplerinden Kayserispor, Canberk Aydın’la yollarını ayırmasının ardından önceliği sağ bek bölgesine verdi.

Bu doğrultuda çalışmalarını sürdüren Sarı-Kırmızılılar’da, Galatasaray’da kadroda düşünülmeyen Tarık Çamdal gündeme girdi. 26 yaşındaki futbolcu için girişimlere başlayan İç Anadolu temsilcisi, Cim Bom ile yapılan ilk görüşmeden olumlu yanıt aldı.

Tarafların önümüzdeki günlerde bir kez daha bir araya geleceği ve transferi olumlu ya da olumsuz olarak sonuçlandıracağı öğrenildi.

Fanatik
 
0 bonservis ile, bizdeki kontrat bitiş tarihine kadar olan maaş farkını ödeyerek verelim gitsin. Yapılacak tek şey zarardan kar etmek artık. Buna da yanaşmıyorsa her türlü mobbing yapılıp hayat zehir edilmeli kendisine. Profesyonellik bunların anladığı bir kavram değil.
 
Hic bir yere gitmez bu , isterse bedava gönderelim alacagi parayi bile biz karsilasak gitmez , cünkü adam futbol mutbol oynama derdinde degil. Yillar önce kaleci aykut vardi bir ise yaramaz kaleyede gecemezdi gidiyim baska takimda kanitlayim kendimi hic demedi neden? Galatasarayli aykut olmak baska x bir anadolu takimin futbolcusu olmanin havasi baska tarikda ayni öyle

Gesendet von meinem SM-G935F mit Tapatalk
 
Hani başka bir takım olsa inanacam da Kayserili böyle bir çöpe para öder mi yav


GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt