Tatiana Kosheleva Galatasaray'da! | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Tatiana Kosheleva Galatasaray'da!


66v84i5y.png

Galatasaray Kadın Voleybol Takımı, Eczacıbaşı Vitra forması giyen Rus smaçör Tatiana Kosheleva'yı transfer etti.

Galatasaray geçtiğimiz günlerde Eczacıbaşı VitrA'da yedi sezondur forma giyen ve takımın kaptanlığını üstlenen Neslihan Demir Güler'i transfer ederek büyük ses getirmişti.

Bugün ise, Galatasaray Kadın Voleybol Takımı, Eczacıbaşı Vitra forması giyen 1.91 boyundaki Rus smaçör Tatiana Kosheleva’yı transfer ederek bir kez daha dikkatleri üstüne geçti.

Tatiana Kosheleva Kimdir?

Tatiana Kosheleva 23 Ocak 1988 doğumlu Rus voleybolcudur. Rusya milli takımı forması da giymektedir. Blok üstü vurabilen nadir kadın smaçörlerden biridir.

Ajanslar
 
Diğer alacağımız yabancıda büyük ihtimalle Rabadzhieva ya da Çinlilerden Hui olacak gibi. Üst düzey olarak onlar kaldı. De La Cruz da varda o alınsa manşetler fora olur. Ben olsam bu kadar para harcamışken Leys'i de tutarım. Manşeti defansı en iyi smaçörlerden biri. Yedekliğide sorun etmez.
 
Ali Yüce farkı. Şubenin başına işinin ehli birini getirince nasıl da akıllı hamleler yapılıyor. Futbolun başına Mehmet Özbek denen komisyoncu sefili koyarsan tabi iki yıldır rezil olursun.
 
[h=3]Galatasaray Kosheleva'yı ikna etti[/h]



33395_0.jpg
Voleybol Sultanlar Ligi ekiplerinden Galatasaray, transfer etmek için bir süredir görüştüğü Rus yıldız Tatiana Kosheleva'yı ikna etti. Sarı-kırmızılı ekip Eczacıbaşı VitrA'da forma giyen Kosheleva'yı renklerine bağladı.


İkna etti falan yazmışlar midem bulandı vallahi çok para vermemişizdir umarım
bir de bu kız fener yarıfinal maçında rakip oyuncuya hareket yapıp sarı kart gören oyuncu değil mi?
 
resmen aciklandi

Galatasaray Bayan Voleybol Takımı, 1988 doğumlu Rus smaçör Tatiana Kosheleva'yı kadrosuna kattı.

2004'te profesyonel kariyerine Dinamo Moskova ile başlayan Kosheleva ülkesinde 12 yıl forma giyerken bu süreçte 10 kupa kazandı.

2007'de beri milli takım formasını da terleten 28 yaşındaki smaçör 2010 Dünya Şampiyonası, 2013 ve 2015'te Avrupa Şampiyonası'nda altın madalyayı alan kadroda yer aldı. Son iki Avrupa Şampiyonası’nın ise En Değerli Oyuncusu seçildi.
Tatiana Kosheleva'ya sarı kırmızı forma altında nice başarılar dileriz.


Galatasaray Spor Kulübü

Tatiana Kosheleva Galatasaray'da - GALATASARAY.ORG
 
Üst Alt