GSC Scout - # Tayfur Bingöl | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

GSC Scout # Tayfur Bingöl


Tam adı: Tayfur Bingöl
Doğum tarihi: 11 Ocak 1993 (24 yaşında)
Doğum yeri: Çankaya, Ankara, Türkiye
Boyu 1,80 m
Mevkii: Kanat


Geride kalan haftalarda Emre Akbaba ile birlikte dikkat ceken yerli futbolcu oldu. Genelde sag kanatta oynayan Tayfur bazi kendini begenmis soytarilara kiyasla tam bir takim oyuncusu. Aradigimiz profile uygun bir oyuncu. Yasin Öztekin, Sinan Gümüs ve Emrah Bassan üclüsünü gönderip Emre Akbaba, Tayfur Bingöl ve Deniz Türüc'ü transfer etsek kimse hayir demez sanirim.
 
Play off finalini izledim baya kötü oynamıştı o maç ve hiç ışık göstermiyordu, yerine giren adam asist filan yapmıştı hatta. Ligde iş yapıyor gibi ama en fazlası bu olur işte.
 
1502943998TayfurBingol.png
 
Bizle oynadıkları iki maçtada gözüme fatih akyel gibi gözüktü,hayriyle samide beğenmiş

keramettinin dediği gibi orjini sağ kanat ama orjini bekmiş gibi oynuyo,pas istasyonu olup ataklarada iyi destek veriyo temposuda iyi,defanstada aksarken görmedim 1-2 kilit müdahaleside vardı,2 maçtır denk geldimde diğer maçlarda nasıl oda önemli

Tayfur,salih,berkan hatta maliyeti olmayacaksa efecan ekibimize katılırsa hem oyun olarak,hemde yerli olarak gayet hoş olur
 
Kendini yerden yere atiyo iki mactir.Uc kagitcilik seziyorum bu herifte.İyi kosuyo iyi mucadele ediyo da buyuk takimda kynayacak kapasite var mi bilinmez.


GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
 
Üst Alt