TBL 14/15 ÇF 3. Maç | FB Ülker 67-59 Galatasaray LH | M.S | 27 Mayıs | Lig TV 3 - Sayfa 12 | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

TBL 14/15 ÇF 3. Maç | FB Ülker 67-59 Galatasaray LH | M.S | 27 Mayıs | Lig TV 3


5 kişilik takımı bile hakemlerle yendiler. Bu sezon Real Madrid'den 36 sayı fark yediler, Euroleague'de sonuncu oldular, TBL'de play-off'a son maçta kaldılar, çeyrek finalde elendiler. Hiçbiri bu takımdan gurur duymamıza engel olamaz.

Bu takımın en önemli oyuncusu Carlos gitti,

Bu takımın kalan oyuncuları kaç kere kulübe ihtar çekti,

Bu takımın Patric'den başka yedek pivotu bile yok.

Bu takımın PG'si Ender. Bu maçta yok yerine 19 yaşındaki Nikolov oynadı.

Bu takımın guardı yok, Kerem Gönlüm son maç SF oynadı.

Bu takım son topa kadar mücadele etti. İlk mesajda da demiştim, kazanın, kaybedin hatta 30 sayı fark yiyin hiç önemli değil. Galatasaray'ın efsaneleri arasına yazdırdınız kendinizi. Helal olsun.
 
Bu Fener büyük takim filan degil. Şişirilmiş balondur. Geçmişinde bir büyüklügü olmuş olabilir ama son 20 seneyi gözümün önüne getirdigimde büyük filan degiller. Şu bütçe bizde olsa Eurolig şampiyonlugu 10 senede bizim olurdu herhalde. Birde hakemler ittiriyor bunlari.
 
Helal olsun çocuklar, canınız sağolsun. Ortaya müthiş bir mücadele koydunuz. Ben 25-30 sayı fark bekliyordum, beni utandırdınız sonuna kadar. Seneye bu takıma yatırım yapmayanlaarın elleri kurusun.
 
Fark 7 iken emin moğulkoç ile bir faul olmasa acaba senaryo nasıl olurdu insan merak ediyor. Ama sağlık olsun. Bir daha böyle sancılı,rezaletlerle dolu sezon geçirmemek dileğiyle.
 
helal olsun çocuklar :005:


ergin atamanın eline bütçe vericeksin şu takıma birkaç iyi transferle iyi yerlere gelirler ama

dursun başgan bakalım napcak
 
Bu Fener büyük takim filan degil. Şişirilmiş balondur. Geçmişinde bir büyüklügü olmuş olabilir ama son 20 seneyi gözümün önüne getirdigimde büyük filan degiller. Şu bütçe bizde olsa Eurolig şampiyonlugu 10 senede bizim olurdu herhalde. Birde hakemler ittiriyor bunlari.

Geçmişin kaymağını yiyorlar.Şimdiki nesil %60-65 GSli.Elbette medyadaki tetikçileri bitecek ve yeni neslin işadamları hep GSli olacak.Bunların ünlü bir 2. başkanları vardı.Hamdi Akın sanırım,onun oğlu bile fanatik GSli olmuş UEFA kupasını aldığımız yıl.Tekrardan 4 sene üst üste yaparsak 15 yıl sonra şimdinin BJKsi olurlar :)
 
Kazandığımız geçen maçta hafiften antuya da bakmıştım. Herifler utanmadan hakem diye ağlıyordu. Bu maç baksam maç içinde yine aynı tabloyu görebilirdim. Bu kulüp kültürüyle alakalı bir şey. Bu maçtaki gibi aleni boyutlara taşınmadığı sürece bizim ağzımızdan hakem sözü çıkmaz, çıkmamalı. Kuşlarla aradaki farklardan birisi budur. Bu yüzden özellikle Beşiktaş taraftarı ile iyi eğleniriz.

Bugün sahada iyi kötü 10 kişilik bir takımımız olsa yine bir şey demezdim ama şu adamların emeğine yazık be kardeşim.
 
Son düzenleme:
Şampiyonluk kutlamalarında basket oyuncularımızı da sahaya çıkartıp alkışlatmalı yönetim! 5 kişi yine iyi mücadele ettiler.
 
Üst Alt