Tehlikenin Farkında mısınız? FB Derbisini Ali Palabıyık Yönetecek | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Tehlikenin Farkında mısınız? FB Derbisini Ali Palabıyık Yönetecek


Pek konu açmışlığım yoktur bu forumda. Zaten askerden geleli 1 hafta oldu. Ama bu konuyu açmak ve tüm Galatasaraylıları yaklaşan tehlike konusunda uyarmak boynumun borcudur. Beyler, bu haftaki hakem atamalarına bakın önce. Çakır, Aydınus ve diğer kaşarlar maç almışlar. Bir tek kişinin maçı yok o da Ali Palabıyık isimli Fenerbahçe holiganı. Benim gönlümden geçen isim Halil Umut Meler'di ama onu bu haftaki Konyaspor maçımıza atamışlar. Peşinen söyleyeyim Palabıyık ile hiç kimse puan ya da puanlar alabileceğimizi düşünmesin o stattan. Bu atama mağlubiyetimizin ya da bir başka ifadeyle infazımızın ilanıdır. Sadece mağlubiyetle kalmaz vereceği zarar, net bir şekilde garanti veriyorum ki Fatih Terim'i tribüne gönderecek ve yazacağı raporla medyanın fişeklemesiyle de Fatih Hoca yüklü bir ceza alacak. Bu herif 4.hakemken Fatih Terim, Hasan Şaş ve Ümit Davala'yı tribüne gönderen, bu sezon yine Fenerbahçe Stadı'nda Şenol Güneş'i sahadan atan adam. Kilit oyuncularımızın üzerine oynayıp ceza almalarını sağlayabilir. Bakın hepinizi uyarıyorum, herkes Konya maçına odaklanmışken bu tehlikeyi göz ardı etmemelisiniz.
 
Hayır Cüneyt yönetmeyecek. Birincisi Cüneyt daha yeni Beşiktaş-Fenerbahçe lig derbisini yönetti. Arka arkaya 2 derbiye vermezler. Dahası bu hafta Alanya-Başakşehir gibi önemli bir maçta görev almış. Derbi yönetecek adama 1 hafta evvelinden maç vermezler, dinlendirirler.
Bende o yüzden diyorum çok iyi yöneltti riskke girmez mhk

Bu Alemin Tek Kralı
 
752x395-firat-aydinus-25-derbisine-cikacak-1493897884933.jpg
 
Başlığı görünce Alpay Asma açtı sandım, sonradan farkettimki Alpay'ın kankası açmış.

Terim o dönem yediği cezaları haksız yere yemedi, yaptıkları ceza sebebiydi. Kısacası hakem kim olursa olsun Terim dikkatli olmalı.

Hakem konusu da belli olduktan sonra tartışılır.
 
2015 te ki şampiyonluğumuz da ,fenerin yarıştan düşüren başak maçını yönetmişti.2-2 bitmişti maç

fenere 4 kırmızı kart çıkarmıştı

gerçi kartlar çıktığında maç bitmişti
 
aşırı agresif bir adam , egosunu tatmin etmek için zart zurt kart çıkartıp teknik ekibi tribüne yollamaya bayılıyor.

Bu adama hala maç veriyorlar , şaşılacak şey.
 
Maçı isterse terim yönetsin alınacak sonuç belli bize biçilen rol belli.


________________________________

Adam gibi futbol izlemek için,
Hemen şimdi futbolu bilen Alman hoca!
 
Kimin yönettiği çok da umurumda değil açıkçası sıfır beklentiyle izleyeceğim maçı. Asıl içerideki Başak-bjk-ts maçları çok kritik şampiyonluk için 9 puan şart o maçlardan..
 
Üst Alt