Telefon Önerileri - Sayfa 99 | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Telefon Önerileri


Hepsiburada ya dikkat edin, ürün iade ya da sipariş iptali gibi durumlarda para iadesi almanız mümkün olmuyor bu sıralar. Ben iade ettiğim ürünün parasını kurtaramadım.
 
İphone 5S
Eski bir telefon gibi ama 2 yıl önce aldım. Daha 1 defa bile kendi kendine kapanmadı. Telefon inanılmaz sağlam.
Yıllardır Samsung kullanırdım ve ara ara telefon kapanırdı. Geceden alarm kurardım ve sabah kalktığımda kapanmıştı durduk yere kaç defa işe geç kaldığımı bilirim .Canıma tak etti ve İphone 5S aldım .Fİyatı da bütçeme uygundu. Çünkü bir telefona asla 2500-3000 tl veremem. İyi ki almışım ve kullanıyorum.
 
Samsung galaxy s10 plus almayı düşünüyorum ama bu ayın sonunda huawei p30 pro tanıtılacak ikisinden birinde karar kılacam artık.

Gesendet von meinem SM-G950F mit Tapatalk
 
Üstad düz S9 almanı tavsiye etmem alacaksan Plus modelini almalısın. Bi süre sonra günde 2 kere şarja takmaya başlayacaksın.

CLT-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

2 aydır s9 plus kullanıyorum renkdaş mükemmel diyebilirim.Çok hızlı bir tel ve pil ömrü gayet iyi.Plus düşünebilirsin s9 a göre ekranıda daha büyük.Ramı 6 gb.Ama s9 kullanan arkadaşlarımda gayet memnun tellerinden.

S9 leş plus efso

Plus benim için çok büyük ya tek el kullanım önemli diğer türlü rahatsız oluyorum telefondan.
 
Ben de 6 aydir S9+ kullaniyorum ve son guncellemeden sonra daha bir hizlandi. Pil omru de su ana kadar iyiydi gene ayni guncellemeden sonra bir tuhaflik bas gosterdi. Arada sirada durduk yere birden bir bosalma gerceklesiyor. Hala fabrika garantisi altinda. Duzelmezse servise verecegim.
 
Yıllardır en son model Samsung alıyordum s7 ye kadar.

Ondan sonra en ucuz çin modeli bilmem no name cihazlara kapıldım gidiyorum.
 
Aşağı yukarı benzer şeyler.Uzun zamandır telefon değiştirmiyorum 5S'in bataryası ve ekranıı bozuldu artık. S9 gibi premium bir şey düşünüyorum iPhone'dan sıkıldım.
İş arkadaşımda S9 var, bir hafta arayla önce o aldı, sonra ben 2/3 fiyatına Poco aldım. Her bakımdan benimki daha üstün görünüyor. Net pişman oldu Poco almadığına...
 
Üst Alt